19 de maig 2008

Els accidents cotinuen


Les obres de la carretera de Cànoves estan previstes, però sense raó coneguda no començen i en canvi els accidents no s'aturen..........hem de seguir esperant??

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc reiteratiu en el tema, però vosaltres també.
A veure si us voleu enterar d'una cosa: quan la carretera estigui reformada continuaran els accidents.
No és la carretera, carai !!, som nosaltres.

Oscar

Anònim ha dit...

No té sentit el que dius si es fan les coses be, ja que animals hi han a totes les carreteres i aquesta té més sinistrabilitat. Que hi ha algun zoo a faldes o potser la probabilidad d'accidents es major i el marge es menor?? Es pura lógica. NO HI MARGES D'ERROR NI DE REACCIÓ...NO HI HAN LINIES...NO HI HA CRUÏLLES AMB VISIBILITAT!!Et calen més raons per una reforma??

Anònim ha dit...

Mira , ja vaig dir tot el que havia de dir sobre aquest assumpte en la polèmica sostinguda amb en perspectiva àlter ego de R.Camprubí. o sigui que res més, només que ho tornis a rellegir, veuràs que l'esmentada sinistralitat (amb morts i ferits greus) de la nostra carretera no és tan elevada com dieu comparada amb altres carreteres, I si que crec que es pot millorar amb mesura (AIXÒ QUE DIUS SI ES FAN LES COSES BE) , però el dit : sinó hi han radars i controls ELS ACCIDENTS CONTINUARAN I ENCARA MÉS PER QUE BEN ARREGLADETA ELS KAMIKAZES SE'NS FOTRAN A SOBRE.
Oscar