24 de maig 2008

En quina urbanització vivim!!

VERGONYA!! Aquesta és la paraula!!
Atents al fet que ara us descric, pequè podria arribar a resumir, si es confirma, qui poden arriba a ser els veïns de Les Pungoles, i que podem esperar del futur amb gent com aquesta a la nostra urbanització.

Una reunió improductiva i mal informada, fóra de l'ambit habitual, suposo que per una raó justificada, és simplement una anécdota després del que ara us descriuré.

Lo GROS del tema és el fet que un dels nostres veïns se li cau la seva cartera al terra després de mostrar el DNI per poder votar, i a que no sabeu que és el que passa?? Doncs, inexplicablement, en una sala on només han entrat gent de la nostra urbanització, aquesta cartera ha desaparegut i no s'ha deixat enlloc ni s'ha avisat a ningú!! Altres possibilitats poden donar-se, és cert, però resulta fastigós pensar en la possibilitat, que entre veïns, es pugui haver robat la cartera del terra, sense intentar tornar-li al veí que l'ha perdut. Seria trist pensar que un veí sentat en la cadira del darrera s'ha endut una cartera extraviada, amb diners, adreçes i tarjetes sense tornar-la al veí que viu uns metres més enllà.

No vull pensar que això ho hagi fet un veí que hade lluitar pels beneficis conjunts de una urbanizació en decadència, perquè si es capaç d'endur-se una cartera que no és seva,de que no serà capaç??

Si ha sigut un dels nostres, seria millor tancar-se en les seves cases i no sortir de casa, perquè el perill està per fora!!

Espero que no sigui un fet perquè si és així m'avergonyeixo de tenir veïns capaços de robar-me la cartera, i puc dir amb certessa que això abans no hagués passat mai i que TEMPS VELLS ERAN MILLORS!!
PD: Reunió típica on s'ens diu que ara serem una JUNTA DE COMPENSACIÓ i només podrem fer reparacions, i lo demés qui ho farà?......NO SOM RES...........PRECUPEU-VOS DE LES VOSTRES CASES QUE TOT LO ALTRE HO HEM PERDUT!! TRANQUILS QUE ENS CONTNUARAN BUIDANT LA CARTERA PER XORRADES!! ENTRE NOSALTRES SI ENS DEPISTEM TAMBÉ, ESTÀ CLAR!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M’ HAN PRES LA CARTERA
Això, que podría ser una metàfora, amb tot el que estem vivint a la nostre agonitzant comunitat, donç no ho és. Es un fet cert.
Un cop més, avui 24 de maig, he assistit, a una nova e infructuosa reunió de veïns de Les Pungolas .
He arribat tard, per que avanç he tingut que recollir a l’oficina de Correus de Sant Antoni, per els horaris no puc cap altre día, l’avís de certificat, que no ens va entregar el repartidor de torn, tot i ser a casa, i que ha resultat ser la convocatòria de la reunió. Com que era d’hora i la nova seu de la reunió era aprop, m’hi pogut acostar.
Quan he entrat, les 10 del matí tocades, s’estava llegint l’acta de la reunió anterior. Per no interrompre, no m’he identificat al passant (crec que es diu Josep) , fins el moment de les votacions, en que mostrant el DNI m’ han entregat les butlletes per poguer votar.
En aquell moment, la cartera, encara era amb mi.
Acabada la reunió, he sortit dels últims , arribant a la porta, he trobat a faltar la cartera.
He tornat sobre les meves pases.He mirat el seient que he ocupat, sota totes les fileres i seients del voltant , he preguntat als membres de la junta,que encara hi eren, per si algú l’havia tornat.
La meva cartera havía desaparegut.
Hem quedat en el local, el passant , al que agraeixo s’ hagi preocupat, trucant amb el seu mòbil a la Guardia Urbana per assabentar-los del fet , i jo. Buit ja el local, juntament amb un guardia urbano, encara hem fet una nova repassada, però la cartera no ha aparegut.
Sento vergonya de dir-ho , però, dins d’aquell local només hi havia estat gent de Les Pungolas,i algú s’ha trobat la meva cartera i no me l’ha tornada.
La denuncia als mossos ja està feta.Les targetes intervingudes .Els diners, espero que serveixin al “veï” per sortir de la seva misèria, encara que sols sigui de la econòmica.L’altre denuncia es per que, apart de tot el que és de tipus material, hi han, a la cartera, objectes i dades personals, que no son valorables ni recuperables, a més de documents mèdics necessaris, que li agrairé em retorni .
Veï, fins i tot un xoriço professional ho faria.

Alfons Sugrañes Garcia

Per SPectiVa ha dit...

Justament aquest cap de setmana el meu fill petit, en Lluís, va deixar la bicicleta fora, a la tanca, abans d'una pujada. La meva dona en saver-ho li va dir "saps? has fet el mateix que jo feia quan tenia la teva edat: la pujada és molt feixuga".

En tornar, al cap d'una estona, la Monty havia desaparegut.

El progrés, el pas del temps, sens dubte també és plé de malparits.

És la selva! Abans eren veïns, ara són miserables.

Anònim ha dit...

Quinavergonya tenir veïns, si es un fet, capaços de fer una cosa així!! Qui cony ha vingut a la nostra urbanització?? Amb qui compartim la vida?? Tan pocs i tan mala gent junta? Assasins, lladres,mafiosos, interessats, saprofits, incívics!! No pot se que la probabilitat ho hagi portat tot en un lloc tan petit!!Potser tot conflueis en els mateixos individus....a saber!! I amb la mala sort de tenir un auntament que ens ignora!!

Anònim ha dit...

UN LLADRE INDESEABLE.

Fa ja una setmana que em varen robar la cartera, i, el veí xoriço, no s'ha dignat ni ha tornar.me els efectes que, de cap manera, l'han pogut ajudar a sortir de la miseria.Un miserable...que no es mereix ni l'adjetiu de "xoriço"....es un lladre indeseable.

Alfons Sugrañes
Dificilment anirem endavant a la nostre comunitat amb elements com tú.