20 de maig 2008

Pungoles Cultural....Nova iniciativa!!

Estimats veïns,
Es hora de demostrar que Les Pungoles no és un niu de gent cridanera i populista, que només sap queixar-se, i no reflexa aspectes constructius de la nostra vida, sinó que demostrarem també som capaços de iniciar moviments culturals, i amb aquesta intenció aquest Blog enceta una nova iniciativa seguit les següents instruccions:
- A partir D'AVUÍ MATEIX, i no podria ser d'una altra manera, amb la inversió despreocupada del membres del Blog, s'amagarà el primer llibre del nostre estimat guionista pungolero Albert Espinosa, "El Mon Groc".
- Aquell veí interessat en la seva lectura, haurà de fer una sustitució generosa del llibre, que aquest Blog deposita, per un altre diferent i/o un CD/DVD amb una pel.licula o documental de cert ineerés cultural, que pugui resultar interesant. El llibre o CD/DVD podrà ser en Català o Castellà.
- El llibre i/o CD/DVD depositat s'hauran de protegir de la humitat mitjançant 2 bolses de plàstic com a mínim.
- El amagatall serà la nostra estimada MÀ NEGRA de Les Pungoles, en una de les cantonades del nostre estimat parc de pins. A sota de la pedra inclinada.
- El nou llibre intercanviat, es podrà depositar en el mateix lloc o en un lloc diferent.
- El veí que retiri el llibre i depositi un de nou EN UN LLOC DIFERENT al inicial, haurà de donar indicacions en aquest blog, dins dels comentaris d'aquest article.
- Un cop llegits els llibres i/o CD/DVD es poden retornar i amagar en llocs diferents que s'hauran de indicar en aquest Blog.
- Preguem a tothom que imperi una bona sintonia i legalitat en aquesta iniciativa, on tots podem ampliar la nostra cultura i iniciar un joc cultural que ens pot unir una mica més a tots nosaltres.
- En aquest Blog, i en els comentaris d'aquest mateix article es podran donar les opinions sobre el material llegit,vist o depositat.
Esperant lo millor i desitjant lo millor......US ANIMEM A TOTS A PARTICIPAR!!
Pungoles Opina

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una idea excel·lent. S'hauria de promocionar per tot el municipi. Felicitats