30 de juny 2008

I més accidents...

Ara ja estan en obres però la nostra carretera no perdon. Per aquells que encara tenen dubtes de la seguretat de la nostra carretera i el marge d'error que permet, si us plau pregunteu-li a la familia Serna de Les Pungoles sobre l'accident que van tenir la setmana passada.

La meva pregunta és n'hi ha pru amb el que estan fent??
Pels incréduls, recordo que a totes les carreteres apareixen "animals" que van a més de 60 i on també hi han radars, però una bona senyalització i un marge d'acció ajuden a reduïr la sinistrabilitat, cosa que aquí no tenim. Recorda que aquí també tenim els ciclistes suicides i els peatons ocasionals......menys marge encara. NO VOLEM UNA AUTOVIA. VOLEM UNA CARRETERA ADAPTADA I SEGURA, RES MÉS!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No conec a la Famila Serna...lamento el seu accident...
Ja ho he comentat en un altre escrit,peró ho repetiré una i mil vegades ...aquesta maleïda carretera està plena de besties que van a tota hostia amb prepotència i alt risc!
Posar en perill la vida dels altres no es ser "imprudent" es ser ASSASSÍ !!! Així de senzill...així de trist i dolorós !

Anònim ha dit...

Que se sàpiga, el conductor anava begut, va donar positiu a la prova d'alcoholémia.

Anònim ha dit...

la obra que han fet no ens tindria que deixar igual, penso que encara es mes perillosa, apart dels suïcides, gent gran que no te molt clar el mig de la carretera, tractors amb maquinaria, autocars. el que han fet es un apanyo, no se si a traves de la junta i els ajuntaments es podria fer pressió per que facin una obra com cal.