14 de jul. 2008

Incivisme Pungolero 2


Fa uns dies publicàvem un article que ens va remetre una de les nostres veines, on transmetia les seves experiències de incivisme associat al risc personal.

Ara nosaltres els mostrem una altra mostra del incivisme que viu les Pungoles, amb els nouvinguts de la selva que a més a més venen de lloguer, nova moda implantada a la nostra urbanització. Sembla que la futurista forma d'aparcar els vehícles al carrer, un cop havent vist barcos, motores, caravanes i remolcs pujats a les voresres, ara és anular completament les voreres de la nostra urbanització de la manera que els mostra la foto que acompanya l'article. Enhorabona per la iniciativa.....cada cop som més originals en fer les coses malament. Estria be implantar-ho a la ciutat de Granollers o a l'eixample, no creuen??Ho podran veure en directe anant cap a Can Miret un cop passat els pinetons abans de girar a la dreta. Preguem als propietaris recordin que per aquestes voreres circulen, quan poden, els seus veïns. GRÀCIES I APLAUDIMENTS!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Avuí ja no hi era!!

Anònim ha dit...

Si gireu a la dreta, us trobareu el mateix però al carrer....no sabia que a Les Pungoles teniem ZONA CAMPING

Anònim ha dit...

Jo he vist de tot, pero mentres no s'ocupin le voreres no hi trobo problema, pitxor es tindre una urbanitzacio sentse futur com ara, fallen llums, la entrada es com un camp bombaredejat, i el manteniment ja no es fa, pero un aparell, barco caravana o remolq ben aparcat no es problema

Anònim ha dit...

Sont tantes coses incíviques...
Que us semble no poguer dormir per culpa dels gossos d´uns veins que borden ? Aixó sí...l´endemà a treballar com si res..clar ... i així nit darrere nit...!
Potser ens tindriem que associar...ja en conec uns quans que estem en la mateixa situació...
Ah! Per la vostra informació general...jo també tinc gos,peró ell es el meu "amic" ,no la meva "alarma"...per avisar-me de que entren possibles lladres a casa meva ja tinc una sirena...i el meu gos dorm a dintre i no molesta a ningú !
Bon cap de setmana a tothom !

Anònim ha dit...

Em sembla un post la mar de xenòfog. tant criticar i no veiem la biga a l'ull propi

Algoritme ha dit...

Si tots féssim el que volem i com volem això seria una selva.....o ho és??