20 d’ag. 2008

Alé, Alé, sense llum al carrer!!

Fa uns dies d'aquest més d'agost que la part nord de Les Pungoles es troba sense enllumenat públic al carrer.

Com sabeu, l'ajuntament ja ens té dit que com és cosa nostra (entitat de conservació o conjunt de nous herois invisibles o nou format de cobradors del frac o venjadors pungoleros). El que no sé si sabem i si algú no ens ha portat a engany, des de el 1987 el enllumenat, clavegueram, i asfaltat ja està recepcionat per el nostre ajuntament.

Què estem esperant doncs per treure les dents?? A qui estem pagant diners? que vol dir ser recepcionats?? potser és que vam jugar a beisbol amb l'ajuntament o és que ens prenen el pél??

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE LES PUNGOLES JA!! MANS A L'OBRA!! CONTEU AMB NOSALTRES I EL NOSTRE BLOG!!

PUNGNOU

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot això es podria solventar amb ajuda dels 15.ooo.ooo de pts que ens van robar i no vam recuperar i la meva pregunta és, per què no s'ha denunciat al tresorer o família del mateix que hi havia en el moment del crim??No s'hereden drets i deutors??Qui firmava els xecs del que va robar a lLes Pungoles l'assassí??S'ha onert una investigació en aquesta línea? Potser els que cobren haurien de pagar també, no??INVESTIGACIÓ,INVESTIGACIÓ!!

Anònim ha dit...

Como el invierno anterior.Se preparan para que cuando acabe el verano,los ladrones y los asesinos, nos puedan atacar con más facilidad.
El coche patrulla ni se ve.
Ahora eso sí, intenta tirar la basura en el pueblo en la zona que tenían junto fábrica.....Y,...no sabes como pero a los pocos segundos tienes un coche de esos(patrulla), tomándote la matrícula, por si no eres del pueblo.(Yo si estaba empadronada)
!....Fuerte eh...!
No encuentras ni un solo container que rompa la estética.
! Vilamajor ...porta a porta..! Aquí si que se cumple. Nosotros pagamos, y a ellos se la recogen toda.

Anònim ha dit...

Devant de casa meva...sembla una discoteca...la llum s´encen i s´apaga...

No fa riure ,no...es de pena !

Anònim ha dit...

segons el super secretari, la ultima setmana de juliol els tecnics estaben treballant, l'unic que funciona es la part que es va reparar amb la junta del alcalde, despres no ha plogut amb dos anys i tot ha anat aguantant, i ara a les fosques

Anònim ha dit...

Ahir el secretari hem va garantitzar que arreglarien la averia, i que el sr Perez responsable del manteniment ho tenia tot controlat, lo mateix que deien a final de juliol, si seguim així, nomes anem malament, amb dos anys lo únic que han fet es cobrar el diners del Heredia, però de les obres, i de millorar les Pungoles, res de res, crec que el millor seria que dimitissin i així l’ajuntament es tindria que posar al front i tiraria endavant el tema de les obres

Anònim ha dit...

Sí, el Perez de vacances arreglarà molt.

Anònim ha dit...

Em fa gràcia veure que els de ardedeu després de la incidència que els vam fer han fet alguna reparació dels forats, però en canvi als de Sant Antoni els hi sua literalment. No foten res per nosaltres sols pagar festetes. JA ESTÀ BE, NO??

Anònim ha dit...

jo no se si el supersecretari treballa algun dia, pero lo de la llum ja es una pasada, be si hi ha algun problema que ho expliquin, aixi no podrem dir res, pero el nivell de gestio actual es una MERDA, he trucat moltissims cops i mai hi es.