13 d’ag. 2008

Carrers Pungoles tallats JA!!

El passat mes de Juliol vaig decidir fer una instància a l'ajuntament per denunciar el fet del desgast del nostre asfaltat pel pas dels veïns de Can Miret per les nostres vies i dels camions de les granjes....és a dir gent que no paga a la nostra comunitat i sí que utilitza i molt....potser més que nosaltres!!

Aquí (si cliqueu a sobre per veure millor) podreu veure la instància i la resposta de l'ajuntament. PILOTES FORA COM ERA D'ESPERAR.

Estem en ple dret doncs de no deixar passar ningú que no sigui de les Pungoles a través dels carrers, o bé que paguin peatge, no?? Doncs ja triguem!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

This blog could be more exciting if you can create another topic that everyone can relate on.

Anònim ha dit...

ole,ole....vinga treure's el mort de sobre de mala manera!!A les barricades ja!!!

Anònim ha dit...

Justament qui ho gestiona és el de Gobernació que precissament viu a Can Miret....VAJA, VAJA, CASUALITATS!!

Anònim ha dit...

Tot això es podria solventar amb ajuda dels 15.ooo.ooo de pts que ens van robar i no vam recuperar i la meva pregunta és, per què no s'ha denunciat al tresorer o família del mateix que hi havia en el moment del crim??Qui firmava els xecs del que va robar a lLes Pungoles l'assassí??S'ha onert una investigació en aquesta línea? Potser els que cobren haurien de pagar també, no??

Anònim ha dit...

¿ De que hablaban cuando se liaron a puñaladas?
Lo suyo, si nos representaba, era ir a un Juzgado (como para cobrar),y denunciarlo en nombre de quien representaba...La Urbanización.
Todo lo otro son ...¿Que son...?
...!Que mal...que mal...!
¿Quién me torna a mi mi dignidad en el Jzgado como imputado, cuando yo solo estaba en mi casita pgando religiosamente lo que otros robaron.La primera vez que me veo en una causa ,sin matar a nadie, ni robar.Sólo por vivir aquí.
!Tienes mucha razón , ya está bien de callar ante tanta ingnomnia! !Habría que actuar al respecto ! Mi honrrrrradez también tiene un precio!

Per SPectiVa ha dit...

Caldria comprovar-ho, però la naturalesa jurídica de l'urbanització ve a equivaldre a una finca privada. De ser així, només caldria posar-hi una tanca amb accés només per als veïns.