21 d’ag. 2008

FESTA D'ESTIU


La Comissió de Festes de la urbanització de Les Pungoles ha organitzat una Festa d'estiu durant aquest més d'agost. La Festa acabarà aquest dissabte amb una actuació del grup d'havaneres "Els Pirates" i rom cremat cortesia de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

Bona Festa!
Hora: 22:30h
Lloc: Les Pungoles

3 comentaris:

Anònim ha dit...

what happened to the other one?

Anònim ha dit...

¿Te has dado cuenta que estas en otra emisora?
Esto va en serio.Estoy aprendiendo el catalán escrito.!Pero que jorobes en Inglés guasón ya es el colmo.

Anònim ha dit...

Anònim Anònim ha dit...

Deixo en aquest post el meu comentari esperant que l'administrador del blog el vegi i fagi el que calgui perq el que explico en aquests text es fagi saber.
Vic a les Pungoles desde fa molts anys i en aquests moments ho faig amb la meva parella i els meus tres gats, als qui estimo molt i formen part de la familia.
Ahir diumenge, entre les 8:30 i 10:30 de la nit algun desgraciat va disparar a un d'ells, al cap, entre els dos ulls, amb l'unic proposit de causar-li la mort. Per sort el "bali conic" no ha atravessat el crani i tampoc a causat cap deficiencia.
Ell va poder tornar a casa i aixi fer-nos saber que entre nosaltres tenim persones que es dediquen a disparar als nostres animals de companyia, sense cap pietat ni escrupul. ( no ho he verificat pero no es el primer cop que el disparen, ja que una ferida bastant anterior a aquests fets que pensavem que havia sigut una enganxada amb una balla, possiblement també sigui un tret.)
En Tosh a tingut molta molta sort. Els fets son recents i encara el tinc a l'hospital veterinari, sense perill. Es molt fort i sortira en davant. Per ell i per molts altres animals, gats, gossos, ocells ... demano als qui entren aquí que denuncïn a aquests individus que disparen amb carabines d'aire comprimit en el seu propi jardí o carrer. Amb risc de que una bala perduda pugui arribar a algun nen, adult persiana, porta.. etc. de casa nostre. Sé que ha sigut algún veí ( i els qui segur que no tmb) ja que els meus gats no marxen del terreny i si ho fan van a cases colindants a la nostre. Aixi que, no se si aquests atemptat a la vida del meu gat es per algun tipus de rencor contra la nostre familia, o es un boig que va fotent trets "por ahí" a tota cosa viva que ronda per el seu jardi o carrer. En fí.... podré deixar sortir als meus gats de casa? sense por a que no tornin? o si tornen, que es morin als meus braços per un tret? és just? som veins o som enemics?
Faré el que calgui per saber qui ha fet aixo, ja que es un fet denunciable disparar en una urbanitzacio. Per tu Tosh, i per tots.


theningunsitio@hotmail.com