1 de set. 2008

Animals amb dos potes....

Deixo en aquest post el meu comentari esperant que l'administrador del blog el vegi i fagi el que calgui perquè el que explico en aquests text es fagi saber.
Visc a les Pungoles desde fa molts anys i en aquests moments ho faig amb la meva parella i els meus tres gats, als qui estimo molt i formen part de la familia.Ahir diumenge, entre les 8:30 i 10:30 de la nit algun desgraciat va disparar a un d'ells, al cap, entre els dos ulls, amb el únic proposit de causar-li la mort. Per sort el "bali conic" no ha atravessat el crani i tampoc a causat cap deficiencia.Ell va poder tornar a casa i aixi fer-nos saber que entre nosaltres tenim persones que es dediquen a disparar als nostres animals de companyia, sense cap pietat ni escrupul. ( no ho he verificat pero no es el primer cop que el disparen, ja que una ferida bastant anterior a aquests fets que pensavem que havia sigut una enganxada amb una balla, possiblement també sigui un tret.)
En Tosh a tingut molta molta sort. Els fets son recents i encara el tinc a l'hospital veterinari, sense perill. Es molt fort i sortira en davant. Per ell i per molts altres animals, gats, gossos, ocells ... demano als qui entren aquí que denuncïn a aquests individus que disparen amb carabines d'aire comprimit en el seu propi jardí o carrer. Amb risc de que una bala perduda pugui arribar a algun nen, adult persiana, porta.. etc. de casa nostre. Sé que ha sigut algún veí ( i els qui segur que no tmb) ja que els meus gats no marxen del terreny i si ho fan van a cases colindants a la nostre. Aixi que, no se si aquests atemptat a la vida del meu gat es per algun tipus de rencor contra la nostre familia, o es un boig que va fotent trets "por ahí" a tota cosa viva que ronda per el seu jardi o carrer. En fí.... podré deixar sortir als meus gats de casa? sense por a que no tornin? o si tornen, que es morin als meus braços per un tret? és just? som veins o som enemics?Faré el que calgui per saber qui ha fet aixo, ja que es un fet denunciable disparar en una urbanitzacio. Per tu Tosh, i per tots.
theningunsitio@..........com

12 comentaris:

marisa ha dit...

Hola, no se com et dius però he llegit el teu comentari i m' ha fet mal. Jo tambè tinc gats, i quan marxan no sé si hi tornaran.... La veritat és que faig el posible per que no sortin de casa, pero de vegades això és imposible. Tindries que donar el carrer on va pasar això i així podriem enganxar aquesta "persona" (si es que te nom, de veritat que pensaba que aquestes coses aqui no hi pasaben, crec que ho tindries que denunciar, al final tindra que pasar un altre "desgracia". Espero que el teu gar Tosh es recuperi molt aviat.

Anònim ha dit...

Gracies per els anims, en Tosh ja esta a casa, i de moment es recupera bé. Ja he dit que ha tingut molta sort, i ara només tinc por per el que pot passar. Jo tmb faig el posible perk no marxin, les nits les dormen a casa ( i en tinc 3, per vigilar!) pero es imposible, son gats i el seu instint encara que estiguin capats es rondar... Vivim al últim carrer de pungoles, al passatge nou creus, encara que es molt dificil pillar aquest individu, tinc proves suficients per inculpar. Aixi que no tardaré en fer alguna cosa. Pero necessito l'ayuda dels meus veïns, vosaltres i tothom que estimi els animals. El qui ho ha fet ho feia a matar, amb 5.5 de balí conic, aquells de punta amb una faldilleta. Aixi que no te perdó.

Anònim ha dit...

Conta amb tots nosaltres. Jo tb tinc gats i els meus han mort enverinats o apallissats o atropellats. Si tens pistes les fem públiques sense cap mena de por, perquè els pungoleros sàpiguin qui tenen al costat.

Anònim ha dit...

També es greu aixo de que enverinin i ja es esgarrifdor que l'apallissin. Es indignant. Lamentablement l'assassí que ens envolta potser qualsevol, un nen mal criat que agafa l'escopeta al pare, aquet mateix pare, un caçador, un veí que només passa els caps de setmana aquí. Si algú viu a la meva zona i a patit alguna situació similar o te sospites d'algú, siusplau digueu-m'ho

Anònim ha dit...

També es greu aixo de que enverinin i ja es esgarrifdor que l'apallissin. Es indignant. Lamentablement l'assassí que ens envolta potser qualsevol, un nen mal criat que agafa l'escopeta al pare, aquet mateix pare, un caçador, un veí que només passa els caps de setmana aquí. Si algú viu a la meva zona i a patit alguna situació similar o te sospites d'algú, siusplau digueu-m'ho

Joaquim ha dit...

Hola, som uns veïns que el dia 27 d’Agost també varem patir una falta greu de civisme, ens ha sembla impossible que en aquesta Urbanització puguin passar coses com les del Tosh i lo que a continuació exposem:
Al vespre varem decidir anar a tirar les escombraries i de passo treure als gossos a passejar , al obrir la porta del jardí se’ns varen escapar dos gossos amb tan mala sort que en aquell moment passava un jove amb una motocicleta, a una velocitat totalment inadequada segons els límits de velocitat de l’Urbanització i lamentablement va atropellar a un del gossos, fins aquí podríem dir que es una mala sort, si mes no a pesar de sortir corre’ns a atendre al gos i avisar al noi esperant que pares i es disculpes, al contrari, encara va posar mes velocitat donant-se a la fuga.
Afortunadament em pogut salvar-lo tal com el Tosh, a part del disgust i els mesos de convalescència que li esperen i la despesa que això ha generat.
La pregunta es que ves passat si ves estrat un fill o un net el que hagués sortit corre’ns ???.
La resposta creiem que esta ben clara......
Esperem que per el be de la comunitat es posin unes normes mes dures i es compleixin.

Salutacions,
Montse i Joaquim

Anònim ha dit...

Aquesta urbanització ,o millor dit ...aquest inhumà lloc a on vivim es de pena !
Qui es el béstia fill de p...que ha fet una cosa aíxí ?
Com es pot fer mal per el mal ?
Entre tots hauriem d´averiguar qui es, no us sembla ?
Ara que aquí anem d´assassinats en egoismes,mentides i masses imbécils
sueltos !
Que es recuperin del tot els vostres gats i gossos!
Segur que amb el vostre carinyo y cures s´en sortiràn.
I ho sento..al animal que ha fet aixó...li desitjo el mal més cruent
i que li aprofiti !!!
Perdoneu-me ,estic molt indignat!

Anònim ha dit...

Hola a tots. Després d'una setmana dels fets, lamentablement ningú d'aquí, ni de la junta han pogut donar cap pista sobre l'assassí.
Indiganada amb tot això, amb la por al cos... continuo amb els meus animals tancats a casa deixant-los sortir només un parell d'hores sota la meva vigilancia. Una situació totalment indignant i injusta per les meves mascotes. Pero no penso patir el risc.


Continuo escoltant trets per voltants de casa.... i voldria que algún veí em digues quin veí seu dispara....

Pungoles-opina ha dit...

Jo crec que un dels pssibles autors ronda pel carrer cadí o molt aprop.

Anònim ha dit...

pungoles-opina, gracies per la teva informació, però jo visc al passatge noucreus i creec que no és la mateixa persona, ja que no som veins, i el meu gat no va tant lluny de casa, només rondava pel veinat. Podria ser que aquesta persona baixes fins aquí, però ningú ho pot asegurar. Si tu pots asegurar que tens un veí que dispara al jardí (ecara que sigui en el seu, a la seva propietat) denuncia-ho!! no deixis que continui fent aquestes barbaritats. Tens la meva ayuda si no et veus amb cor, no duptis en posar-te en contacte amb mi. Gracies de nou!! No em cansaré de buscar al malalt que ha fet aixó.

Anònim ha dit...

Ah! i al joaquim, si tens alguna pista de quin tipus de moto va probocar l'accident, diga-ho!! que entre tots et podem ajudar. pel meu carrer passen moooltes motus (estic al costat del camí que va a cardedeu) i et podria ajudar si vulguessis. Un saludu i anims per la teva mascota :)

Anònim ha dit...

Hola, en primer lugar espero no os moleste que ponga mi comentario en castellano. Siendo aficionado al tiro deportivo con aire comprimido desde hace muchos años y después de ver el perdigón extraído de la frente del gato llamado Tosh. Puedo afirmar que es del calibre 5.5mm tipo diábolo y puedo especular que ha sido disparado por una carabina de alta potencia a unos 25 metros de distancia. El pobre animal tuvo mucha suerte de no salir peor parado. Puedo decir sin mencionar su nombre que se del poseedor de una carabina de ese tipo en la esquina Paseo de Noucreus con Paseo del Puigmal. Agradecería que cualquier vecino de la zona este atento a posibles disparos por esa zona.