10 de set. 2008

Grata Sorpresa

Realment, em complau informar-vos, que ahir vaig rebre la visita de una inspectora de residus de la generalitat (no la técnica de St.Antoni) a la meva vivenda de Les Pungoles demanant-me informació sobre la instància que vaig interpossar a l'ajuntament (cosa que recomano que feu tots, en canvi de queixar-nos a les reunions de propietaris com marujas) sobre el tema dels contenidors indecents de residus del costat de les pistes de tenis.
Al comentar-li les meves idees em vaig sentir reconfortat.....A SANT ANTONI M'ESCOLTEN!!! Ara sols falta esperar que plantejin solucions. Penseu que la instància es va remtere al Síndic de Greuges i van obrir expedient....sense això em sembla que encara estaria esperant.
Amb aquest article us convido a interpossar instàncies a l'ajuntament (tant de Sant Pere, com Sant Antoni, com Cardedeu) per queixar-vos de l'asfalt de casa vostra, del clavequeram deficiant, dels forats oberts per la companya d'aigues que queden sense asfaltar, de la falta de llum al carrer, de la manca de informació que tenim, de labús del cas del crim, etc. Però es hora que aneu més enllà de les reunions cridaneres del restaurant de Les Pungoles i moveu el vostre culet fins al ajuntament a omplir paperets, que un cop amb la vostra còpia, i si no teniu una resposta podeu fer arribar a altres instàncies per que pogueu ser escoltats.
Amb això us vull fer veure que per exemple el arreglo de la carretera és un desastre, que els forats tapats s'han quedat a mitjes, que els de Can Miret gasten el asfalt que ens fan arreglar a nosaltres, que les llums no funcionen, que els forats que fan els del l'aigua i no tapen cada cop són més grans, que al gir de Can Miret ens juguem la vida.....etc...etc....

1 comentari:

Anònim ha dit...

Alucino...11 comentarios en lo referente a nuestros animales, y ni uno en lo concerniente a temas como los suscitados por el escrito de este generoso ciudadano de las Pungolas al Ayuntamiento
!...Que paren que me bajo...! Menuda Sociedad.