10 d’oct. 2008

Alcohol, cotxe i Cardedeu!!

La Policia Local ha adquirit un alcoholímetre amb l’objectiu de fer controls regulars dins el nucli urbà de Cardedeu. Fins ara quan es detectaven signes d’evidència de consum d’alcohol, o bé en cas d’accident de trànsit o controls policials específics, els agents locals havien de demanar l’aparell etilòmetre a la Policia Local de Granollers, els Mossos d’Esquadra o el Servei Català de Trànsit, fet que limitava l'actuació policial.
A partir d’ara, la Policia disposa d’aquest alcoholímetre per fer campanyes preventives quan s’estimi oportú, i garanteix més rapidesa i eficàcia en els atestats.
A més d’agilitar els tràmits, la compra de l’alcoholímetre suposa, tal i com explica l’alcaldessa Calamanda Vila “una molt bona notícia pels ciutadans, ja que amb aquest aparell es podran fer tasques preventives que evitin la conducció de persones que hagin consumit alcohol. Ara es podran fer més controls, més sovint i sempre que la Policia Local ho cregui necessari. Això genera un efecte dissuasori evident en les persones que beuen i pretenen agafar el cotxe, i millora la seguretat de tota la gent que circula per Cardedeu”.