7 de febr. 2009

Dit i fet....


Si senyors....!!Sembla que l'ajuntament ens ha escoltat i con ja vam comentar en algun article anterio i en algun video, en la cruïlla de Can Miret i Les Pungoles faltava un mirall..........i TA CHAN.....ja hi és. Com dirien els nostres avis QUI NO PLORA NO MAMA!! (Que consti que es va tenir que fer una instància al ajuntament per escrit....!!! Us recomano que de quan en quan feu alguna per comentar forats i altres temes que ens afecten com a registre per possibles tràmits posteriors).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El que vaig a escriure no té res que veure amb l'escrit anterior però bé és igual.

"Per tal de poder oferir un servei mínim en el manteniment de l'Entitat, ....."

Així és com comença la carta que amb data de 6 de febrer ens ha enviat la Junta de l'Entitat i que acabo de rebre.

Quins nasos!!! I tan mínims!!El que paguem sols s'utilitza per pagar l'administratiu i les continues reparacions dels fanals de la urbanització. Totes les altres coses les paguem ara apart, com les escombraries. De quin manteniment parlen? En quin estat està tota la urbanització? Fa pena!! Es clar de tot té la culpa l'ajuntament.!!

Senyors ja és hora de posar-se les piles i negociar amb l'ajuntament. Bé encara que suposu que això de negociar no és el que més saben.... Ara d'altres coses si que en saben!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola blocaires!
Veig que als enllaços us falta el de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilmajor: www.vilamajor.cat

Salut!

Anònim ha dit...

Una mica miserables som!!!Amb les quotes que paguem on volem anar a parar!!Amb això no es manter ni un edifici de barcelona i volem mantindre les Pungoles. El primer abans que res és dignar-nos a pagar unes quotes raonables als temps que vivim com fa tothom i després encarar les obres d'una vegada...després decidim si ens convé o no que ens recpcionin i tenir un gestor com deu mana al capdevant de tot!!AIXÒ ÉS EL QUE CAL!!