12 de febr. 2009

Per poder negociar t'has d'empadronar...

El nostre poder amb l'ajuntament de Sant Antoni és mínim i ho sabem tots. Les causes, ben clares: Ni estem recepcionat per l'ajuntament, ni el nostre vot és important perquè som quatre gats. Semblaria fàcil intentar negociar amb ells donades les multituts de necessitats evidents que tenim i les nostres deficiències, però com que som tan sols tres micos empadronats i per tant votants, ja podem plorar el que volguem. mai he entés com gent que viu tot l'any aquí no vol decidir sobre el seu municipi i continua votant a Barcelona. Haig de suposar que li don igual tenir que anar fent eslàlom pel seu carer o no tenir llum o que no li dediquin ni un euro del fons estatal. SI VOLEU PLORAR COM CAL I AMB SENTIT, PRIMER EMPADRONEU-VOS I DESPRÉS US QUEIXEU. Els veïns de cap de setmana o estiu, no decideixen, ni tenen poder, ni mai voldran pagar el que cal, per fer millor el lloc on vivim. Ara per ara, només conten els votants, i som molt pocs.

PUNGNOU

5 comentaris:

Per SPectiVa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Per cert, ja teniu a Anàlisi Socioeconòmica de Vilamajor, les dades actualitzades de "Els barris dividits de Vilamajor".

Anònim ha dit...

Sóc una veina del C/ Montseny i voldria saber si algún veí de la meva zona té problemes amb el clavegueram.
Molt agraïda.

Anònim ha dit...

Doncs, estimada veïna,el tema del clavegueram és un problema reticent i general de tota la urbanització i que enera males olors. Veuràs que ens preocupem més de les gllines del veí que del que tenim a sota de casa. Es va fer un estudi que ens va advertir que calia fer obres generals degut al seu mal estat.....això implica que ho afegim al tema del asfalt i les voreres i enllumenat!!és el que cal modificar per poder ser recepcionats per l'ajuntament!!El que cal és pagar tots i fer les obres!!

Unknown ha dit...

Doncs el manteniment del clavegueram es responsabilitat de la Entitat Urbanística de Conservació, sense cap mena de dubtes. Entretant no siguem recepcionats, les reparacions les hem de pagar lamentablement entre tots. Tampoc seria just, que a mes de totes les incomoditats, cada veí tingués que arreglar-se les infraestructures de la urbanització. Pregunti-li al Sr Pujol, secretari administratiu, a veure si pot resoldre-li el problema. Bona sort i salutacions.