5 de març 2009

LA LLUM AL FINAL DEL TÚNEL

Segons informació proporcionada per el nostre alcalde, el passat divendres, van rebre un informe de la Diputació de Barcelona, en referència als problemes de la nostra urbanització, la seva idosincràcia i com sol.lucionar-los.

Aquest informe esmentat, proposava com a primer pas de la sol.lució a la insostenible situació de la nostra urbanització, la DISSOL.LUCIÓ de l'Entitat urbanística de Les Pungoles i la seva junta de govern(Com toca i és lógic i necessari), i l'adopció per part del mateix Ajuntament del govern dessaparegut. Amb aquesta premisa, seria el propi Ajuntament, qui sota la seva gestió i decisió (Com també és lógic i necessari), es recuperarien els projectes i es planificarien i realitzarien les obres, per evitar qualsevol incident amb la situació decrépita de les nostres insfrastructures, amb la inversió municipal i veïnal corresponent.

Segons el nostre alcalde, les relacions actuals amb la junta són nul.les, i ell mateix (alcalde), comenta que ha rebut correus, en un to incorrectíssim, que no estan afavorint les relacions ni les sol.lucions fins a dia d'avuí, per veïns de Les Pungoles (dels que no cal dir nom i cogoms), als que ha demanat, seriosament, que detinguin aquests enviaments de forma inmediata.

Com a veí, demano que TOTS siguem correctes, i que negociem....podem opinar i comentar, però mai tindrem dret a ofendre a les persones que en la seva situació i posició ens poden ajudar. Hem de fer el que toca i com toca....

HEM DE DISSOLDRE L'ENTITAT I PARLAR DEL SEGÜENT PAS!!!PROU DE JUNTA INÚTIL...PROU DE DERRAMES...PROU DE MÀFIES...ANEM DE CARA AL FUTUR.....SIGUEM MUNICIPI I SIGUEM COM CAL D'UNA VEGADA.

PROU DE XAPUSSES I XAPUSSERS QUE ENS TENEN DESINFORMATS I ABANDONATS.

JUNTA EXTRAORDINARIA JA!!

Jo,personalment (vol dir cara a cara) m'he ofert a l'alcalde com interl.locutor viable, amb tots nosaltres, donat que la junta és inútil en aquesta via. Qui desitji més informació, pot fer-ho a través del correu pungoles@hotmail.com.

BONES NOTÍCIES, NO??

3 comentaris:

Per SPectiVa ha dit...

Sens dubte és un bon començament...

Deixareu per fi de ser el darrers Mohicans?

Ànim que l'ègida sembla tocar el final!

Anònim ha dit...

nomes hem de recordar que el preu que teniem per les obres a la nostre junta era aprox de 120.000 € per parcela de 800 m2, i gracies a la superjunta ja veurem quan ens costa, espero que tots el veïns anem despres a agrair la gestio de la junat actual.

Anònim ha dit...

perdo 12.000€