16 d’abr. 2009

Com paguem el déficit de l'aigua?

Jo no assistiré a la reunió. L’any passat ja no hi vaig anar, vaig decidir que de moment no hi aniria més. Crec que sóc un dels que més s’ha compromés amb Les Pungoles però ara ja n’estic tip.Els que hi han, sempre recolçats per la seva claca, no em deixen parlar i dir les veritats. Així tenim la urbanització que tenim!
Però no vull deixar de dir un parell de coses aquí que no hi ha ningú de la Junta que em faci callar.
Segons les comptes anuals presentades, durant els tres ultims anys s’ha creat un déficit de l’aigua de 82.076 € degut a la nul.la gestió de la Junta actual. Sabeu com volen cancelar aquest déficit? A parts iguals, es a dir, que un propietari que sols tingui una parcela i que no hi visqui pagarà el mateix que un que hi visqui tot l’any i a més tingui tres parceles amb gespa, piscina, ect. És això just? Els que han fet servir més aigua durant aquest anys han generat més déficit que el que no n’ha fet servir gaire o gens.
Aquest déficit també es produeix perquè ningú discuteix amb Aigues de Catalunya. Els gastos fixes haurien d’aumentar màxim el IPC i comprobeu els porcentatges que aumenten. En quan els gastos variables s’hauria de comprobar els m3 d’aigua obtinguda amb els m3 facturats, ja que a simple vista o hi ha moltes fugues o els números no quadren.
Hi ha moltes coses més que s’haurien de discutir referent a les noves tarifes propossades i els posibles déficits futurs.
La Junta actual sempre ha dit que l’aigua no és cosa d’ells i no s’han dedicat, tal com diu el contracte, a revisar els costos d’Aigues de Catalunya.
Bé aquí deixo dit tot això, després la claca ho aprobarà tot.

Eduard Mas Plana

2 comentaris:

Pungoles-opina ha dit...

Tots som importants...i els desànims no fan bé a ningú....votar és intervindre i renunciar, encara que hi hagin raons, no ens porta a res. NO FALTEU I FEU PRESSIÓ!!S'HAN DE SUPRIMIR LES CLAQUES INÚTILS I MAFIOSES JA!!

Higini Herrero ha dit...

Estem ampliant Vilamajor en Xarxa
http://higiniherrero.wordpress.com/2009/04/16/vilamajor-en-xarxa-vx-94/