5 d’abr. 2009

Un petit esforç!!!

Per sol.lucionar el tema de l'entrada de la carretera de Cànoves a Les Pungoles, amb els enormes forats que hi han, cal que els veïns anem a L'Ajuntament de Cardedeu, i amb les nostres paraules omplim instàncies denunciant la situació i ens quedem les còpies d'entrada com a registre per si de cas ens causen danys aquests desperfectes.

Si algú pot grabar en video amb el mòbil o similar també ho podeu enviar a la gent del Blog i ells ho publiquen sense problema, són gent complidora.

Si no ens queixem ja sabeu que no mamem!!! Si us plau feu un cop de m, si no sempres ens prenen per pessats als mateixos, i els danys i beneficis són per tots!!

Vinga un petit esforç, si us plau!!! Salut Pungoles!!

Pungnou

3 comentaris:

FJE ha dit...

Totalmente de acuerdo.
Quejándonos a la familia, cuando pasamos en coche, no sirve para nada.
Hay que ir al Ayuntamiento; y entrar por el registro o enviar un buro-fax, indicando su dejadez de funciones; y nuestra firme voluntad de reclamar penalmente contra sus dirigentes en caso de accidente.

Anònim ha dit...

Per tots aquells que no ho tenen fàcil d'anar a l'Ajuntament de Cardedeu a realitzar la queixa (per horaris laborals, etc), podeu accedir a http://www.cardedeu.org/ i des de "Serveis i Gestions", accedint a Instància Genèrica (1), podeu tramitar-ho online enviant la queixa a oac@cardedeu.cat.
Jo ho he fet així i espero que sigui útil.

Algoritme ha dit...

Molt bona aquesta opció de internet per les incidències.....però cal guardar còpia per escrit per si de cas cal fer denúncies...`gràcies per la info!!!