7 d’abr. 2009

UNA LLETRA AL PRESIDENT DE LA JUNTA DE DELEGATS

Segons el que ens proposa un dels nostres estimats veïns, des de aquest Blog us convidema a dreçar aquesta carta (que podeu copiar d'aqest article i complertar) al nostre president de la junta actual:

Benvolgut senyor President,

Fa tres anys, la Junta que vostè presideix va assegurar que aconseguiríem que l’Ajuntament es fes càrrec de les obres de conservació de la nostre urbanització i que els costs d’aquestes obres serien molt inferiors als que havia calculat la Junta anterior.

Es evident que no els hi ha estat possible complir amb aquests propòsits.

Per altre banda, la situació de les nostres infraestructures esta empitjorant de forma ben evident. Estem en un moment en que molts volen vendre i ningú vol comprar. La millora de les infraestructures probablement milloraria aquesta situació..

Si vostès decideixen dimitir, poden estar segurs que ningú acceptarà fer-se càrrec de la situació en la que ens trobem actualment. L’Ajuntament es tindrà que fer càrrec del projecte de reformes i tindrà que tirar-ho endavant.

Pensi el que li dic. Jo per la meva banda, amb tot el respecte que vostè i tots els membres de la Junta de Delegats em mereixen, li demano que dimiteixin.

Signat

Nom i cognoms
DNI
Adreça
Data