8 de maig 2009

dos quarts de set de la tarda...

Aquesta és una hora excel.lent per gaudir de una de les millors virtuds de las nostres contrades pungoleres: Les passajades. En aquests des solejats, caminar per els nostres camins al voltant de les set de la tarda ens fa entendre que ens fa sentir-nos agust aquí al Baix Montseny.

Sentir les olors, gaudir dels colors i dels sons de l'aigua son privil.legis que no tothom pot tenir tant a la vora com nosaltres.
La frescor de l'aire al passar pel rierol que sepaa Pungoles de Can Miret, veure els esquirols i sentir els ocells mentre el sol ens toca intermitentment entre els arbres ens omple d'energia.

Us recomanem realment una passejada o pedalada per la ruta Pungolera, que ja us vam expossar en articles anteriors. I gaudiu del nostre tresor!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

....Gracies,...que guapo

Anònim ha dit...

Menys passejades per camins, i que ens arreclin la degradada urbanització d'una vegada. No hi ha dret !!!
Pagant a tot déu indemnitzacions multimillonàries i reposant els diners que un altre s'endugué !!!!!!

Algoritme ha dit...

Des de casa no s'arreglen les coses...ningú va a les reunions i no som percentatge suficient per votar res....com podem avançar si les reunions no serveixen per prendre decisions??La gent no vol guerrejar amb els ajuntaments i treure-li els colors. Si fessim manifestacions i sentades i ens fessim veure, ens escoltarien i ajudarien, però s'està millor queixant-nos des de casa. Com a mínim anar a l'ajuntament i fer instàncies i denunciar a la policia el que estem patint!!!!Però també es bo recordar que tenim coses bones.....