18 de maig 2009

Imaginació al poder....sense solucions!!


En les nostres contrades es poden veure coses inaudites i mai vistes.....realment en els nostres ajuntament hi ha un funcionariat d'una imaginació prodigiosa....Quina creativitat!!.....En la nostra entrada de l'urbanització podreu veure la nova obra d'art de rehabilitació de vies asfaltades: Pintar de pintura fluorescent els sots de l'asfalt perquè els distingeixis i els puguis esquivar......Original oi???Però el problema no està resolt.....però com som els tontos de Pungoles, ara ja no els denunciarem si passa quelcom........JA

8 comentaris:

Anònim ha dit...

I la junta!!!!!!! Eooooooo!!!!!! Que edemes de cobrar la pasta dels Heredia, la vostra funció es defensar els interessos dels vostres veïns, si tot el que eu gastat amb advocats i burofax estigues invertit en manteniment, uns altres carrers tindríem

Pungnou ha dit...

Justa la fusta!!!

Anònim ha dit...

Espero que aquestes marques siguin per indicar als operaris el que deuen reparar en breu...

Algoritme ha dit...

Ho dubto perquè també han pintat unes senyals de perill indeterminat abans del tren de sots pintats......simplement els han balissat perquè es vegin més. Ho sento!!

Anònim ha dit...

Les marques son per reparar els forats. No ho han pintat perquè si. Senzillament han senyalitzat els punts on l'operari ha de posar el pegat.

Frederic ha dit...

Per la meba part vaig possá una reclamació al Ajuntament de Cardedeu el 22 de Abril.
Tindren que fe un altre?

Anònim ha dit...

Si et donen ganes de comprar un sac de ciment i fer-ho tu pel teu compte!!!
La solució pels qui anem amb compte i ens estimem els nostres vehicles, és anar pel cami de Can Miret, anar per la carretera de Canoves i entrar x Can Miret!!
I una última cosa!! caxondo mental qui va pintar alló!! si a años luz q es veuen els forats!!!
En fin...

Algoritme ha dit...

Jo també penso que bloquejar el sistema és la unica forma que ens escoltin. Si féu una convocatòria com deu mana ens reunim tots a la rotonda i bloquejem la carretera i així l'ajuntament de Cardedeu ens escolta.