14 de maig 2009

Pistes de Tenis noves


Com ja va anunciar fa messos l'Ajuntament de Sant Antoni respecte el PlanE, i que al final va tinre que recaure en els pressupostos municipals, aquesta setmana s'han iniciat les reformes de les pistes de tenis de la nostra urbanització (3 i 4. Podem estar d'enhorabona i agraïr la iniciativa a l'ajuntament, de la qual haviem perdut l'esperança que es pogués arribar a realitzar.
Ja podem incentivar el seu ús......amb un campionat ben xulo!!

A veure si aquesta embrenzida ens porta a iniciar les gestions de les obres generals que tan calen, i ens ajuda a apretar a l'Ajuntament de Cardedeu perquè en arregli l'entrada.

Enhorabona per la part que ens toca a tots i a disfrutar-les quan poguem.

3 comentaris:

Higini ha dit...

Una altra resposta a l'enquesta "La realitat supera l ficció?" sobre la universitat de Vilamajor:

http://higiniherrero.wordpress.com/2009/05/14/la-universitat-de-vilamajor/

Anònim ha dit...

Suposo que les estan arreglant perque aquest estiu la mateixa empresa que fa els Casals d'Estiu de Sant Josep, també farà les activitats a Les Pungoles???
Algú té alguna informació d'aquesta gent?????

Carles ha dit...

Suposo que interpreto erròniament el que ha escrit en NN. O potser es que NN ha escrit una cosa diferent a la que volia escriure, el que a vegades ens pot passar a tots.

En tot cas, si la inversió que l’Ajuntament ha fet a les instal•lacions esportives de Les Pungoles serveixen per organitzar un Casal d’Estiu del que puguin fruir els nens de Les Pungoles, de Can Miret, del Fou, de Sant Antoni o de Cardedeu, doncs benvinguda sigui aquesta inversió.

Els estius de 2002, de 2003 i de 2005, l’Associació de Propietaris va organitzar Casals d’Estiu, amb molt d’esforç i amb uns resultats encara que no bons, acceptables. Al 2006 encara pregunatven de Cardedeu si es tornaria a organitzar... La veritat es que ningú va preguntar qui “era aquesta gent”... i, la veritat, no es pot comprendre que aquesta pregunta es planteji ara, quan les instal•lacions son del Ajuntament de Sant Antoni i el Casal d’Estiu probablement funcionarà molt millor del que l’Associaició de Propietaris va aconseguir.

Però pensar que l’Ajuntament fa inversions multimilionàries (en pessetes) per tal de poder organitzar un Casal d’Estiu, sembla una conclusió excessivament agosarada. No voler veure que la millora de les instal•lacions esportives es una millora per Les Pungoles, es senzillament adoptar una actitud d’un negativisme absolut, però ja se sap, faci’s el que es faci, sempre hi haurà algú que ho criticarà.

Que hi farem?