4 de maig 2009

Presentació projecte carretera de Cànoves

El proper dia 6 de maig es presenta el Projecte de Millora de la Carretera de Cardedeu a Cànoves, la BV-5108. Aquesta carretera sempre s’ha caracteritzat pel volum considerable de vehicles que hi transiten cada dia en detriment a les condicions i característiques d’aquesta. Tot plegat fa que sigui una carretera perillosa, principalment pels vianants i pels vehicles de dues rodes. De fet, Segons estudis del RACC, la BV-5108 entre Cardedeu i Cànoves i Samalús és una de les més perilloses de Catalunya i pertany als 10 trams de la xarxa vial catalana amb més risc d’accidentalitat. És una carretera qualificada com de “risc molt elevat”.


L’Ajuntament de Cànoves i Samalús amb coalició amb els ajuntaments de Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor i Cardedeu i amb la ferma col.laboració de la Diputació de Barcelona ja van realitzar una fase prèvia consistents en l’adopció d’unes mesures correctores per millorar la seguretat viària i donar una resposta inicial a les llargues reivindicacions dels veïns dels pobles esmentats. Ara s’entra a la presentació de la segona fase, un projecte presentat per la Gerència de Serveis d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona.


La sessió tindrà lloc en el local social de l’Ajuntament a les 7 de la tarda i serà presidida per les autoritats municipals juntament amb l’assistència del Sr. Vicenç Izquierdo i Camon Gerent dels Serveis d’Infraestructures Viàries i Mobilitat juntament amb un dels seus tècnics, l’Alcaldessa de Cardedeu, la Il•lma. Sra. Calamanda Vila, l’Alcalde de Sant Antoni de Vilamajor, l’Il.lm. Sr. Francesc Tella i Macià i l’Alcalde de Sant Pere de Vilamajor, l’Il•lm. Sr. Josep Maria Llesuy i Suñol.


AJUNTAMENT DE CANOVES

1 comentari:

Higini Herrero ha dit...

Ja hi ha l'actualització del mes de maig de Vilamajor en Xarxa:

http://higiniherrero.wordpress.com/2009/05/06/vilamajor-en-xarxa-vx-95/