23 de juny 2009

Cau una avioneta a Sant Pere de Vilamajor
L'accident d'una avioneta a Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental) ha causat dos morts. Les dues víctimes viatjaven dins de l'aparell. L'accident ha tingut lloc a tres quarts d'onze del matí quan l'avioneta s'ha estavellat a l'entrada d'una casa particular, situada al quilòmetre 45 de la carretera de Cànoves, i s'ha incendiat. Una desena de dotacions dels Bombers de la Generalitat s'ha desplaçat al lloc de l'accident i ha apagat el foc.

A la casa on s'ha estavellat hi viuen quatre persones, però quan l'avioneta s'hi ha estavellat no hi havia ningú a l'interior.

De moment no se saben les causes de l'accident de l'avioneta, que s'havia enlairat de l'aeroport de Sabadell. Les dues víctimes mortals eren de Terrassa i Sant Cugat del Vallès i feien una classe de vol. Un d'ells era l'instructor i l'altre era l'alumne, però no se sap qui pilotava en el moment de l'accident.

Segons que ha confirmat el batlle, Josep Maria Llesui, a la zona on hi ha hagut l'accident hi sobrevolen habitualment avionetes i globus aerostàtics.

Tampoc no se sap encara el motiu d'un altre accident que hi va haver ahir al Vallès Oriental; un helicòpter dels Bombers de la Generalitat es va estavellar quan carregava el dipòsit d'aigua durant les tasques d'extinció d'un petit incendi a les Franqueses del Vallès. El pilot i el copilot de l'helicòpter es van morir.

Vilaweb