3 de juny 2009

Elevat tonelatge....ja n'hi ha prou

Crec que la cosa s'està desmadrant......i les coses, ara per ara, no van sobrades. I perquè dic això??
Els convido a estar una tarda pels dos carrers principals de la nostra urbanització i entendran peruè escric aquest article.
tot som conscients que el nostre asfalt està en les últimes i no sembla que ens importi. Les "mamis i papis" de Les Pungoles i CanMiret amb els seus cotxets, no veuen o no volen veure, que quan fan entrar els autocars del SEK i companyia fins a la nostra estimada cruïlla, i quan els ineptes dels conductors dels mateixos, volen donar la volta es passejen per un carrers paral.lels, que poc a poc i progressivament, no deixen de mostrar-nos el sota-asfalt en forma de petites finestretes que després nosaltres haurem de patir i compartir dia rera dia. I qu pagarà amb diners de la nostra butxaca?? El que em pregunto és com poden haver-hi veïns que a les enquestes diguin o tinguin la barra de dir que no calen les obres.......suposo que abans els hi calen ulleres de veure o vindre més sovint, o tenir que vendre la casa, llavors no dirien el mateix.

Tan difícil seria que els seus nens els recollíssin en un punt, on amb els mateixos cotxes que utilitzin per baixar dos carrers, no entrin a dins de la nostral'urbanització??Què no ho veuen el que passa i qeu els nostres carrers no ho soporten? Què no tenim prou amb el tractor desmanegat del senyor de la granja que aquest últim any té la curiosa actitud de passar pel nostre asfalt en canvi del camí de carro, que ara també als autocars els hi agrada destrossar el que no paguen?? Si us plau, els demano que fassin servir els ulls i el sentit comú!!!

Deixeble d'en Banyetes

3 comentaris:

Salva Bagunyà ha dit...

aixo es molt facil la junta pasant per el ajuntament por demanar que es posin senyals de maxim pes de vehicles, i ja esta

Anònim ha dit...

Això és demanar massa a la Junta!!!!!!

Anònim ha dit...

No estic d'acord amb aquest escrit, potser que fem servir les energies per reivindicar el que realment fa falta.
El que diu el salva te raó ... hi ha alguna normativa??? Doncs apliquem-la.
No hi ha normativa, ..., doncs a demanar-la a la Generalitat ¡¡¡