8 de juny 2009

Les Pungoles es planteja bloquejar la Crtra. de Cànoves

Donada la falta e resposta per part de l'Ajuntament de Cardedeu, a les peticions reiterades de reparació dels profunds sots d'accés a la urbanització de Les Pungoles, els veïns d'aquesta urbanització del Vallés s'estan plantejant seriosament la possiblitat de convocar un bloqueig pacífic de la rotonda de la sortida de Cardedeu cap a Cànoves, amb la intenció de ser escoltats pels mitjans de comunicació, i sol.licitar públicament la reparació de l'asfalt de la via d'accés des de la ctra. de Canoves a la seva urbanització, que no ha sigut reparada després de vàries instàncies al ajuntament. Aquesta situació està ficant en risc constant als veïns quan circulen amb els seus vehicles, ja que per poder superar els profunds sots han d'invaïr el sentit contrari constantment, o be reventar les rodes i suspensions dels seus vehicles.
Alhora aprofitaran aquest bloqueig, per reivindicar unes obres de la seva urbanització que es troben pendents, i que per la integritat de tots ells, ja són més que necessàries, en les seves vies públiques, i que els Ajuntaments de Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor es neguen a gestionar i es manetenen en la foscor, mantenint aquests veïns abandonats, mentre que la urbanització veïna, on viu un regidor de l'ajuntament ja està totalment gestionada i en prefectes condicions.

9 comentaris:

Salva Bagunyà ha dit...

Be seguim tenint un problema la junta suposo que per falta de motivació no actua segons les necessitats de les Pungoles, no te com a rumb fer les obres, van començar obcecats amb el tema del Sr Heredia, vaja dels seus hereus, amb molta agressivitat en vers als propis veïns, gastant grans quantitats de diners amb cobrar, i desprès enemistats amb l'ajuntament de Sant Antoni, I aquí estem com l'aigua estancada, podrits. Ni força davant Cardedeu, ni el valor ni la dedicació de fer les obres, hi ho dic per que durant 2 anys quasi dos dies al mes els varem invertir i dedicar a fer un projecte, just a un preu bo (12.000.000€ parcel•la 800m2) i amb una finaciacio al 7%, sense garanties, avui també ho aconseguiríem jajajaja!!!, en fi, per estar a una junta es te que estimar als veïns i al lloc on vius, i fins ara tot el contrari, tot el que ha aconseguit es mal rotllo, i una zona on vivim que fa pena, no cal canviar la junta, han de canviar ells, de fet crec que dos persones a las que conec i aprecio molt tindrien que pensar en tot això.

Algoritme ha dit...

Es hora de mobilitzar-nos perquè ens arreglin d'una vegada l'entrada a l'Ajuntament de Cardedeu. Feu una convocatòria i allà estarem.

Deixeble d'en banyetes ha dit...

12.000.000 d'euros x parcel.la?? 12.000.000 DE PESETES per cada propietari amb una parcel.la de 800m2?? Toes dues opcions em semblen exagerades de veritat!!

Salva Bagunyà ha dit...

disculpa mini dimoni anonim, 12.000 €

Lucignolo ha dit...

El sábado por la tarde a causa de los profundos agujeros de la entrada reventé no uno sino dos neumáticos de mi coche. Una semana antes había presentado una denuncia en el ayuntamiento de Cardedeu. Viendo el abandono por parte de éste decidí hablar con la responsable de Urbanismo del ayuntamiento que permaneció impasible ante los acontencimientos sucedidos, respondiendo con tono indiferente que tomaría nota y que realizase otra denuncia.Papel mojado! Dicho esto me parece una vergüenza al limite de dejadez al que ha llegado la situación de esta urbanización. Espero realmente que nos movilicemos de otra manera la reparación de dicha entrada está a años luz.

Pungoles Opina ha dit...

Lucignolo, et recomano que presentis una denuncia formal a la policia i al jutjat de pau de Cardedeu, sempre conservant factures de reparació. Després envia ua carta via internet al Síndic de Greuges. Son istruments que funcionen encara qe porta feina. A la veïna de Can Miret li va funcionar, i també vas deixant constància del fet. La convocatoria amb dia i hora serà un fet. Prego informis a la gent que coneguis que també es trobi afectada i vulgui participar. Segurament sigui un divendres tarda o dissabte al matí que hi ha més fluxe de cotxes a Cardedeu.

Salva Bagunyà ha dit...

òndia tu, la meva dona ha enviat una colla d'escrits al ajuntament de Cardedeu, ara mateix acaben de trucar, diuen que no tenen diners i que a aguantar-se, QUE FORT!!!!!!, POT SER SI QUE EL DIUMENGE A LES 10 TOTS A LA ROTONDA DE CARDEDEU AMB CARRETERA DE CANOVES I UNA HORA TOT TALLAT!!!!!

Pungoles opina ha dit...

Potser aquest dissabte és massa aviat però pel proper dia 20 de Juny ja ho podem convocar formalment.
Penjaré un article per vàries vies fent la convocatòria i advertint. Us prego que aneu avisanta veïns i coneguts perquè s'apuntin i així farem més pinya. S'hauran de preparar cartells i pancartes. SOM-HI DONCS

Anònim ha dit...

Hola a tots,
sovint segueixo el blog però no acostumo a participar gaire.

El problema de les Pungoles es el mateix que el de la societat en general: la majoria de les persones només es mou per el que li afecta a ell i els importa "un bledo" els problemes que tenen els altres.

1- La junta no ha estat mai per la tasca de les obres xq no volen gastar diners (pensar que l'obligació de fer les obres i pagar-les és de l'ajuntament es cosa d'ignorants que no sabem com funciona el món).
2- Problemes com l'estat de les escombraries posa en evidència que per a la majoria només els preocupa el problema que ells pateixen. La resta no els importa.

Conclusió, tothom es queixa molt, molta gent us pot donar recolçament verbal però...sereu 4 gats (o menys). Per desgràcia parlo per experiència.