30 de juny 2009

Per què no??

Crec que aportar noves idees es construïr i sobretot, si d'això es poden beneficiar tots els veïns del municipi de Vilamajor. És senzill veure que Sant Antoni de Vilamajor està fent una bona inversió en instal.lacions esportives de qualitat a Les Pungoles, amb la piscina i les pistes de tenis, i cal dir que era necessari i s'ha fet com i quan calia, i això ningú ho pot ni deu negar-ho. Però, amb la millor de les intencions, crec que encara podem treure una mica més de suc al que és municipal i és de tots.

Can Miret a fet unes pistes de paddel que van fent la seva funció, i un camp de futbol sala de formigó que cumpleix perfectament, i que crec que alguns dels nostres conciutadans van disfrutant de forma esporàdica. Els Miretans aviat tindran uns nous i benvinguts vestuaris, pagats per Zapatero. Paralelament i amb anterioritat el poble té un camp de futbol gran envejable d'herba artificial, que cal dir, que dona prestigi a un municipi com el nostr.....però ens manca una coseta:....No tenim cap camp de futbol sala herba que molta gent disfrutaria i on es podrien organitzar campionats estivals sense tancar-se en un pavelló, sense perdre el sol i sense deshidratacions. Molts són els que ho practiquen a les pobres instal.lacions del RACO.

La meva proposició consisteix en aprofitar la instal.lació erosionada de Les Pungoles i readaptar-la en herba per aprofitar un nou aspecte de les instal.lacions actuals, reciclant algo nostre preexistent. Crec que és quelcom a tenir en compte.....


A-Puigmal

1 comentari:

Algoritme ha dit...

Realment seria una passada tenir-lo i montar campionats al costat de la piscina!!