15 de jul. 2009

El 9nou vol fer un repotatge sobre nosaltres...

Estimats veïns, després d'uns tràmits, hem conseguit que el 9nou ens vingui a veure per publicar un article sobre la nostra precaria situació.

Ens ha demanat la presència de alguns veïns que li mostrem exemples de la nostra situació a nivell d'infrastructures, accesos, voreres, asfaltat, accesos, residus/casal, il.luminació i clavegueram per fer un reportatge fotogràfic.

Us volem demanar la vostra ajuda i presència, tan a nivell de junta com veinal, pel dia de visita del diari per mostrar-li les nostres deficiències i puguin fer fotos i demanar-nos testimoni.

Us confirmrem la data de visita un cop ho definim amb el reporter. De entrada proposem el dimecres dia 22 de Juliol a les 16,30h al restaurant de les Pungoles.

Si us plau, un cop tinguem la data confirmada, per enviar-vos la corresponent convocatòria, confirmeu la vostra a assistència al correu electrónic pungoles@hotmail.com o als comentari d'aquest article.

La confirmació de la data també sortirà publicada al Bloc. Aneu fent la llista que és llarga i sortiu al carrer amb nosaltres i el 9nou.

Els que patiu els problemes de inundacions de clavegueram ens ho podeu fer saber.

US NECESSITEM MÉS QUE MAI PER FER LATENT A TOTHOM ELS NOSTRES PROBLEMES.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que vinguin ben provistos de carrets fotogràfics perque els necessitaran per fotografiar-ho tot. Crec que excepte les persones què hi vivim i ens estimem el nostre entorn, la resta està en un estat deprobable.