12 de jul. 2009

Icompatible

No pot ser que els responsables no s'adonin que és incompatible la més que desitjada activitat del casal i en les instal.lacions esportives de Les Pungoles amb el deplorable estat dels contenidors d'escombraries i el seu voltant. No pot sostenir aquesta situació que representa un greu risc higiènic per els nens que disfruten de casalet a unes millorades instal.lacions. Des de aquí i amb els comentaris de veïns afectats, demanem una sol.lució urgent a aquest problema, ja sigui amb recollides més freqüents, repartició de contenidors i punts de recollida o les sancions corresponents a les persones incíviques que no fagin servir les deixalleries quan correspongui.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'estat de les escombraries es la vergonya més gran que pateix la urbanització. Al meu entendre, aquest problema es MOLT pitjor que l'estat de l'asfalt ja que no li podem ficar les culpes als camions de gran pes o a l'abandonament de l'ajuntament o al junta.

El problema de la porqueria i la bruticia que sovint (massa sovint) s'amontega es NOMÉS culpa de PERSONES.

Algoritme ha dit...

Estic d'acord que és problemes de persones, però el factor humà o ANIMAL també l'han de tenir en compte els responsables dels municipis (Ex: Llinars, Cardedeu,...)