29 d’ag. 2009

Les pors ja són un fetNo hi cap mena de dubte que la Crisi ens ha fet mal a tots...........i Les Pungoles no podia ser menys.

Si a la dituació de Crisi, afegim el mal estat de les nostres infrastructures i la mala imatge que dóna la nostra urbanització el resultat era d'esperar.

Sí senyors, ja han aparegut els primers "xollos" pungoleros de la temporada. Ja s'han començat a vendre les primeres cases de Pungoles a preu de ganga (cases venudes per 35.000.000,i per 48.000.000,....de les antigues pesetes). el que podem treure de positiu de tot d'això, és que els nous propietaris, com a mínim, vindran a viure tot l'any i potser la volunat i interés seran unes altres, i així ho esperem tots......Als nous propietaris els hi donem la benvinguda.

Israel Sugrañes

2 comentaris:

Salva Bagunyà ha dit...

si el carrers estiguesin be el preu estaria entre 30.000 i 40.000€ mes per vivenda, tot aixo gracies a la "superjunta" cobradora de indemnitzacions, i no conseguir fer les obres i la recepcio per part de l'ajuntament, i ara llençant recursos reparant carrers inutilment

alfonso ha dit...

Si també milloressim les nostres instal.lacions esportives i li donguessim vida i actiivitat (tornetjos, festes esportives, mercats)també guanyariem valor.