23 d’ag. 2009

Moltes gràcies i és feina de tots

Lo primer de tot es donar-vos les gràcies per les vostres felicitacions pel que s'ha aconseguit entre tots, però també us vull recordar que es part vostra i dels seguidors del Blog que sou la part important que li dona vida, i que doneu la vostra opinió i empenyeu perquè això sigui un fet i funcioni, sempre intentant que totes les opinions siguin acceptades dins de la tolerancia i evitant el conflicte.

Us vull tornar fer saber a tots que aquest Blog és un instrument que jo obro a tots per fe força i no i així espero us representi i em representi. Ja podeu contar amb nosaltres per tirar endevant qualsevol iniciativa que en ajudi a millorar on estem i el que tenim.

Endevant Pungoles!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tinc una pregunta:

no penseu que seria interessant i pràctic, ara que cada vegada hi viu més gent durant tot l'any, de disposar d'una línia d'autobús que ens portés de Les Pungoles a Cardedeu directament? Així no dependríem del cotxe per a tot...

Encara que siguem de Sant Antoni / Sant Pere de Vilamajor, físicament i estratègica no deixem de ser una urbanització perifèrica de Cardedeu, i per aquest motiu hauríem de rebre més serveis.

Podria ser una línia que vingués de Cànoves o Sant Antoni, i es dirigís a Cardedeu fent una parada, per exemple, a l'entrada de la urbanització?

Què en penseu?
És viable, o no ho veurem mai?