24 d’ag. 2009

No ho hem de permetre.....


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Okey...quina pasada. Gracies

Anònim ha dit...

És una vergonya que aquí a Catalunya, que hem de pagar per a gairabé tot, a sobre haguem de continuar pagant aquest defassat impost quan la gent avui dia anem gairabé fins al coll pagant crèdits, hipoteques, etc,... i a sobre, no nomès que haguem de continuar pagant-lo sinó que a més a més sigui desorbitat respecte a tot Espanya.

Bastant trist és perdre els teus pares i la herència poca o molta que et correspongui legítimament heredar com a successor, hagis de pagar una quantitat desorbitada de milers d'euros simplement per rebre allò que és teu. És una vergonya i un atracament a mà alçada per part de la Generalitat !!
Són uns poca vergonya i dóna el mateix que mani qui mani que aquí sempre se'ns ha considerat a tots com a "ricachons" i que hagem de pagar autopistes, IRPF, etc...com si ens regalèssin els calers !!!

A Madrid ja ha desaparegut aquest impost. I a d'altres comunitats on no goberna necesàriament el PP, com Cantàbria també. No és llògic que per heredar el pis dels teus pares per exemple hagis de pagar 12.000 eur a Catalunya, i només 500 a Madrid o 400 a Santander. No hi ha dret !!!!!!

Perdoneu, però és que aquest tema de recaptar sigui com sigui i al preu que sigui dels contribuents (cada cop tots més pobres i pitjors pagats, i una classe mitja que s'enfonsa) i el tema dels impostos tant exacerbats de Catalunya em treu de les meves caselles.