25 d’ag. 2009

Una de calenta i una freda...Ja ens ho va advertir un lector del Blog en un comentari, però avuí s'ha confirmat......
No hi ha res perfecte......un cop els ajuntaments han decidit resoldre el tema dels sots que portem mig any patint, ara s'han propossat (L'ajuntament de Cardedeu) recuperar l'inversió feta, mitjançant els nostres diners, col.locant un radar a la cruïlla d'en Rabasa, amb l'intenció recaptatòria de recuperar l'inversió municipal aportada (és de suposar per l'actitut). Podria arribar a ser acceptable si el límit de velocitat no s'hagués definit com a 30Km/h, velocitat inviable per aquest tipus de via.
S'hauria de tenir present que no hi ha cap senyalització de control de radar, per tant, es de suposar que la possible sanció seria recurrible.
La imatge d'adalt indica el punt on s'ha col.locat el trípode del radar i la senyal del límit.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo el vaig veure el radar, i va estar-hi només durant una estona. Era un radar mòbil i no fixe.

Anònim ha dit...

Es tracta d'un trípode connectat a través d'una cable a un cotxe que està camuflat i aparcat dintre d'un dels camps que utilitzen els pagesos de l'entrada per plantar el blat. El cotxe que vaig veure i on hi havien 2 policies municipals de Cardedeu és un FORD FOCUS 5 Portes (el nou model) de color gris fosc metal·litzat.

Però a Cardedeu, a la Crta. de Canàvoes on està la jardineria Can parera que s'ha d'anar a 40 Km/h he vist sovint un Citroen ZX familiar color blanc.

Aneu tots alerta perque jo ja els he vist 2 dies en aquest tram que ens acaben de reparar !!!! I això que és encara agost, quan molta gent està de vacances fòra de les urbanitzacions o els que ens hi hem quedat agafem ben poquet el cotxe.

Anònim ha dit...

Si no mal recuerdo a partir de 45km/h es considerada falta grave y sancionada con 6 puntos 1 mes de retirada y unos 300€?. ES UN ATRACO.

Namila ha dit...

Hola, abans d'ahir vaig rebre la multa a casa, 300€ de multa i 3 tres punts menys, ole!! Del dia 28 d'agost a les 18.26h, per a anar a 60km/h. Si la pago abans del 15 d'octubre es redueix a la meitat el preu de la multa. És una vergonya que per aquesta carretera ens facin anar a 30 ja que hi ha espai de sobres i no hi ha cap perill, com a molt et pots trobar una ovella pudolant per allà.

Anònim ha dit...

Atenció!! Que comencen a arribar les multes.

A mi també m'acaba d'arribar una multa per >30km/h.
3 punts i 300€

No se on collons deuria estar el radar pq des del dia que el vaig veure per primer cop he anat sempre en compte mirant cada dia si hi havia algun cotxe o tripode amagat

Ajuntament, esteu contents, eh? Ja comenceu a amortitzar l'asfaltat de la carretera.

Anònim ha dit...

Una actitud més que questionable i més tenint en compte el nyap que han fet. Ara a recuperar la despesa, que ha estat massa pel que ens mereixem. Sense paraules.

Rafael ha dit...

home, jo crec que un límit de 50 Km/h seria ja prou bo. Ja que és una velocitat prou moderada i és a la qué ens hi podem adaptar bé.
Ara bé, 30 Km/h s'utilitza en zones residencials, zones peatonals o en carrers estrets d'interior de població. El tros aquest de carretera no compleix cap d'aquests 3 conceptes.