8 de set. 2009

Canvi de lloc instantani...
Doncs resulta que ara hem canviat l'ubicació dels contenidors de residu banal, i ara els tenim al costat del camp de futbol........
El meu dubte és si això servirà per evitar l'aglomeració actual, o només servirà per repartir la porqueria per més llocs dels nostres carrers??....No caldria certa vigilància municipal i sancions corresponents? No creu senyoreta técnica de Medi Ambient??Ja ho veurem i jo ho seguirem....no ho dubti.

Potser aquestes sancions i multes seran més efectives i justes que les d'anar a 30km/h que ens vol ficar l'Ajuntament de Cardedeu.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajajaja! Ja deia jo... ahir buscant els contenidors com un boig i resulta que s'han amagat al costat del frontó. Ai ai ai, dolentotes!!

Anònim ha dit...

No sé si el canvi serà bó o dolent, el que ja és important és que s'adonin que hi ha algo que no funciona ¡¡¡
Per part dels habitants de Les Pungoles crec que potser caldria donar més importància a - perquè no hi ha contenidors de rebuig i orgànic a Can Miret?????
La gent de Can Miret no crec que ens vulgui embrutar, sinó que a la seva urbanització no tenen possibilitat de deixar aquest tipus de brossa.

Anònim ha dit...

Ahh m'oblidava ... aquest estiu he estat alguns dies aprop de les brosses, amb una càmara de fotos (com si fos reportera, espieta de l'ajuntament, ... ) i crec que el que es podria demanar és que l'ajuntament intentés -no sé de quina manera- educar, millor dit educar-nos, en el reciclatge ¡¡

Si us ensenyo fotos alucineu ¡¡

Anònim ha dit...

Alguns veïns no tenen cap problema en deixar les escombraries durant dies i dies sobre la vorera de davant de casa seva. Si no us ho creieu passeu pel Passeig Cadí. Tinc fotos difícil de creure.