15 de set. 2009

I les obres continuen......


Les obres de les nostres voreres van avançant després de les vacances. Potser caldria aprofitar per tapar alguns forats del asfalt ja que gastem diners, no???

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Nomes serveix per llançar un cop més i inútilment els diners això! El que caldria seria una remodelació total e integral de la urbanització, amb voreres, fanals i carrers nous i podrien estar ja fetes desde fa 9 anys enrera !

Salva Bagunyà ha dit...

es impresionant que estan fent dilapidant 30.000€ en reparar aceres que estaben be, amb ASFALT

Salva Bagunyà ha dit...

SON EL QUE NO ENS DEIXAREN FER L'ENLLUMENAT NOU PER QUE INVERTIEM 60.000€ EN SEGURETAT, I QUE SERVIRIA COM A PROVISIONAL EL DIA QUE FEM LES OBRES

Salva Bagunyà ha dit...

Vaja "xapusa" el potol que porta el tema de manteniment deu ser un un INUTIL, ja que on es veu una merda com aquesta asfalt pintat de gris, sembla un barri de xavolas, i ademes han actuat sobre zones que estaben ok, dunto si tot es net, una empresa del baix llobregat???? no en tenim al valles??

Anònim ha dit...

Aquest ha estat, és, i serà sempre un país de peinetes, toreros i XAPUSSES i XAPUSSERS !!! A qui amb dos dits de sentit comú se li pot ocòrre la genial idea d'omplir les aceres amb asfalt i després de pintar-lo.....per fer això més val que ho deixin tot com estava. Queda fatal ja ho veieu veure trossos d'acera i a continuació això que ens han possat.
Senyors de la Junta de Les Pungoles: estan actuant de la mateixa manera que ho fa el Zp, és a dir sent uns despilfarrors, uns ineficients, i sense solucionar els problemes d'arrel com caldria !!! Agafin el toro per les banyes, o bé dimiteixen home ! No hi ha dret...

Sant Julià d' Alfou ha dit...

Sembla que el problema de l' asfalt es endemic a totes les urbanitzacions del municipi. Nosaltres ens ocupem desde la Junta mitjançant una brigada d' operaris que fan les tasques de manteniment. Crec que si les urbanitzacions no ens unim enfront l' Ajuntament mai treurem res. Desde l' entitat urbanística de Sant Julià d' Alfou, estem pensant en crear un partit polític per presentar-nos a les properes eleccions municipals. Concretament, jo mateix i un company de Junta estem trevallant en aquesta direcció.
Ens agradaria ens fessiu costat i participeciu en aquest projecte, que sens dubte ès l' unic que pot donar solucions als problemes comuns a les urbanitzacions del municipi.

Una salutació.
Ferran Calvera

Salva Bagunyà ha dit...

sembla que algú ha tingut la sort que l'hi facin sota comanda quan no feia falta tota la acera nova quan la casa, ja que era nova de 4 o 5 anys, òndia semblem el país Valencia, qui no es pot finançar miraculosament obté favors de les empreses contractades .........