24 de set. 2009

Multes??Podem recòrrer....!!!

Alguns veïns ja ens informen que han rebut les primeres multes i retirades de punts per circular a més de 30Km/h per la nostra entrada.

Crec que aquetes multes són recorribles ja que no hi ha hagut cap informació previa del canvi de límit als veïns i qulsevol sanció pot ser qüestinada. A Sant Antoni es va fer una campanya informativa previa via web i periode d'adaptació que Cardedeu no va fer.

Haurieu de intentar el recurs legal.

Pungnou

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Mamarrachos!!!!

Anònim ha dit...

Sintiendolo mucho si se circula a mas de 45 son 6 puntitos... Esta claro el afan recaudatorio. Un saludo.

Anònim ha dit...

No tiene sentido que se pueda circular a 40 km/h por la urbanización y a 30 km/h por esta carretera! Por cierto, alguien ha probado circular a 30 km/h por TODO el tramo? Es una velocidad rídicula y claramente no tiene ningún sentido...excepto recaudatorio! Es un escándalo.

Pungnou ha dit...

Si voleu iniciar una sol.lució s'ha de escriure instàncies a l'ajuntament de Cardedeu sol.licitant una valoració per la DGT, i alhota denunciar el tema a la DGT i al Síndic de Greuges.

Anònim ha dit...

Vagi per endevant que encara vaig amb la L al darrere...i que em sembla excessiu anar tan lent a l´entrada de Les Pungoles i Can Miret...peró que voleu que us digui ?
També em sembla una bestialitat que alguns veins circulin a tota hostia (literalment) per les urbanitzacions i ja no diguem per la carretera de Cànoves...aixó sí per arribar 3 o 4 minuts abans a l ´estació o a casa de retorn ! Ei ! Que l´infart no es subit...es va gestant poc a poc...fittipaldinis estresssattttsss....!!!!

Pungnou ha dit...

Amb això també et donc la raó....prefereixo anar a 30 si amb això tambés es controlés els suïcides de les urbanitzacions....!!Però paguen justos per pecadors!!