17 de set. 2009

Reformes a la piscina municipal de Cànoves....què tal a Sant Antoni i a Les Pungoles??

És llarg el temps que la nostra piscina municipal no està ben aprofitada en tot el servei que pot oferir ja que no hi ha hagut prou recursos per invertir-hi. Però ja fa mesos, si no anys i dins d’aquesta legislatura, que l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona treballen conjuntament per tornar a recuperar aquesta infraestructura tan valuosa i donar-li més profit del que fins ara se li donava.

En aquest sentit, la Diputació ha assumit d’invertir 356.000€ que és el cost total d’un projecte ambiciós que donarà servei al llarg de tot l’any. I és que la piscina es vol cobrir amb un sistema telescòpic que permetrà disposar d’ella durant l’hivern, en que s’obtindrà l’aigua climatitzada, i també durant l’estiu com es feia habitualment en que es retirarà la coberta per deixar-la a l’aire lliure.Amb tot, el nostre municipi recupera per fi un servei públic esportiu i de lleure de què els veïns i veïnes podran gaudir sense que aquest els hagi costat cap inversió. Esperem que ben aviat ens en puguem beneficiar tots i en fem un bon ús.

Ajuntament de Cànoves

4 comentaris:

Sant Julià d' Alfou ha dit...

Hola, sóc el Ferran, membre de la Junta de Sant Julià d' Alfou. Com vosaltres, aquí al Fou tenim molts problemes, de aigua, llum, paviment, serveis, etc. Hi fem front amb les quotes dels veïns i una petita subvenció de l' Ajuntament de Sant Antoni. Però estem decebuts de la manca d' atenció que rebem per part del consistori. No estaria malament que ens reunisim i possesim coses en comú.
Salutacions.

pungoles opina ha dit...

Hola Ferran,encantat de conèixe't. Jo sóc Israel,membre del equip de Pungoles Opina. Ja pots fixar un dia que us vagi bé i ens reunim per fer posta en comú. A veure si podem conseguir una aliança per obtenir resultats comuns. D'entrada aquest Blog també és el vostre. Pots contactar amb mi a pungoles@hotmail.com. Salutacions

Ferran Calvera ha dit...

Hola Israel, encantat de poder coneixer i tindra una xerrada personal amb vosaltres. La Junta d' Alfou ens reunim cada dijous a l' oficina de l' Entitat, i jo personalment presentarè la proposta de reunió conjunta.
Si pots, estaria bé que contactesim viacorreu electronic per concretar la data i els temes a tractar. El meu correu personal es rainiez"arroba"telefonica.net.
Si pots i et sembla bé podries enviarme un número de telèfon on poder trucar-te.

Quedo a l' espera de les teves notícies.

Una abraçada.

Ferran ha dit...

Hola de nou, he parlat ja amb la Junta i crec que estaria prou bè parlar plegats, Israel si et sembla m' envies un correu. Tens la adreça del meu correu aquest post.

Una salutació.