29 de set. 2009

Un altre exemple a seguir.....i en la mateixa situació que nosaltres

Aquí us exposo un link que ens ha de servir d'exemple, ja que Alfou ha donat un pas que ens cal tenir molt present. Alfou ja té la seva pàgina web http://www.alfou.info/ on plasma les seves notícies, presupostos i actuacions.
Una informació oberta a tothom com cal, tot i estar en una situació amb l'ajuntament millor però similar a la nostra. Ells estan junts i nosaltres digregats. Cal que ens unim i agafem poder, ja sigui polític o associatiu.

JA HA PASSAT EL MES DE SETEMBRE i NI ENS HEM PLANTEJAT CAP CANVI per millorar la nostra situació. Només ens queixem i critiquem el que fan, els que ja sabem que fan pals de cec, però no ens fiquem mans a la feina, ni donem cap pas, i quan ho fem ens retirem a la primera.

De entrada, aquest Blog vol realitzar una reunió amb Alfou i la seva junta per poder definir un "full de ruta conjunt" contra uns municipis que es passen pilotes i no ens volen ajudar a caminar i que només guarden silencis ensenyant-nos les butxaques buides. Si cal fer-ho politicament, HO FAREM. La població de dos urbanitzacions ja són molts vots!!

Hi han informes de la Diputació, voluntat i parxes per tot arreu, però d'agafar el Bou per les banyes, ni nosaltres ni els ajuntaments.

LES URBANITZACIONS NO VOLEM NOMÉS DINERS, VOLEM AJUDA I GUIA!!I JUNTS HO HEM D'ACONSEGUIR.

Us recomano una visita a la web dels nostres conciutadans.

Pungoles Opina

5 comentaris:

Per SPectiVa ha dit...

Feu atenció al punt novè.

http://www.vilamajor.cat/Actualitat/Noticies_dultima_hora.htm?id=762&pl=217

Salutacions.

Ferran Calvera ha dit...

Hola veins de les Pungoles, com vosaltres, i com molt be ha dit el administrador d' aquest Blog, aquí al Fou tenim problemes similars als vostres. Em permetrè citar-ne alguns:
- Nul-la inversió de l' Ajuntament de Sant Antoni al barri d' Alfou. No s' ha fet res en els darrers 10 anys. Aceres, llum, clavagueram, pasos aixecats, etc corren a càrrec del pressupost de l' Entitat, de les quotes dels veins. Malgrat representem el 25% de la població total del municipi.
- Incompliment reiterades de les promeses fetes. Mireu el tema de la rectoria per exemple ( pàgina d' Alfou).
- Subvenció ridícula que fa 9 anys que no creix i que no cubreix ni 1/5 part de les despesses totals.

Es tracta de tres exemples concrets, però resumeixen molt bè la solitud en que les urbanitzacions ens trovem davant el Consistori.
Ja fa mesos que desde la Junta d' Alfou, estem valorant la possibilitat de constituir un partit polític que defensi d' una vegada els nostres interessos, els interessos de les urbanitzacions. A problemes comuns, solucions comunes.

No tractem aquí de suplantar les Juntes de les urbanitzacions, d' assumir les seves tasques, si no de donar-los els mitjans económics per l' autogestió.
La nostra Junta funciona, i creiem que si tinguès els recursos necessaris podría tirar endavant molts projectes impresindibles per actualitzar l' estat de la urbanització. Però repeteixo, per aixó calen dos coses:
1º Que el partit polític que creem tingui una representació de pes dins del consistori, de manera que poguem influïr en la pressa de decisions. i
2º Que cada Urbanització tingui una Junta eficaç, capaç d' administrar els cabals públics de manera eficient.
Nosaltres podem actuar en el primer objectiu. Augmentant amb la nostra pressió al consitori per tal de que l' Ajuntament ens dongui el que ens pertoca per raó del nombre de habitants; però la feina de gestionar aquest diners es cosa que tindrà que fer la Junta corresponent.

Crec que no hi ha altre camí per tal de surtir d`aquesta situació de estanqueitat en la qual ens trovem.

Gràcies per permetre'm expresarme en aquest Blog

Una salutació.
Ferran Calvera.
Membre de la Junta d' Alfou

Anònim ha dit...

Novè.- Aprovació inicial del projecte de pavimentació del camí de les Pungoles
_______________

Entenc que es refereix al camí de dalt de tot de les pungoles, no? Que és de St. pere..

Per SPectiVa ha dit...

Hola, amics d'Alfou. Malauradament, tot el bon projecte presentat, no s'ha aprovat el projecte de rehabilitació de la Rectoria presentat per l'Il.ltre. Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Per SPectiVa ha dit...

Ah, Pungoles, felicitats per les 50.000 visites!