23 d’oct. 2009

Més polèmica amb el karting...

L’alcalde de Llinars, Martí Pujol, ha denunciat dimecres l’enviament de cartes falsificades en nom seu i de l’Ajuntament a veïns i comerciants del municipi. El mateix dimecres l’Oficina d’Atenció al Ciutadà havia rebut trucades de diversos veïns interessant-se per unes presumptes subvencions que l’Ajuntament oferia per insonoritzar els habitatges a veïns dels barris “de Sant Josep, Pla Morató, turó de Tres Pins i el futur barri de la nova piscina” i, així, evitar l’impacte sonor que tindria, segons un hipotètic informe tècnic, la contaminació ambiental generada per la instal·lació d’un circuit de karts al Pla Morató.Aquestes trucades són les que van permetre al consistori conèixer l’existència de la carta falsa.
La Policia Local va enviar el mateix dimecres una carta als veïns aclarint que el document que havien rebut “mai no ha estat redactat per l’Ajuntament ni signat per l’alcalde”. Afirmen que això està generant “falses expectatives”. La Policia Local i els Mossos han obert una investigació per determinar qui va escriure, fotocopiar i repartir les cartes. Aquest fet pot ser constitutiu d’un delicte de falsificació de document oficial. La policia demana la col·laboració dels veïns que puguin tenir informació sobre l’origen del text.

LA PLATAFORMA CONTRÀRIA ES DESMARCA DE LA CARTA
La plataforma Stop Kàrting declara “no tenir res a veure” amb la falsa carta i recorden que “sempre ha respectat la legislació vigent, el sentit comú i l’honorabilitat de les persones i institucions”. Stop Kàrting també fa una crida a mantenir “els canals democràticament establerts per encarar amb serenitat i racionalitat la discussió” i lamenta que la carta falsa “pugui polaritzar el debat en aspectes laterals”.
El 9nou