26 d’oct. 2009

Molt lleig,CAN MIRET!!!

"Lleig" és l'adjectiu que qualifica el fet global de la resposta rebuda per l'associació de veïns de Can Miret, després de la nostra sol.licitut a partcipar en el "foro" de comentaris dels veïns que tenen obert a Internet. La resposta concreta ha sigut:

"Hem rebut la teva resposta al lloc on vius, i veig que estàs a Les Pungoles, som veïns però no del tot. Veuràs, la nostra web no es com la que tu has posat al teu registre, en realitat només és un Fòrum on els veïns exclusivament de Can Miret ens comuniquem les coses que son del nostre interès i que pràcticament nomes ens afecten a nosaltres, axis evitem fer moltes bustiades comunicant qualsevol cosa d'interès general.

Només hi tenim accés els veïns, es va decidir axis en Assemblea General quan la vam crear i mentre no ampliem la pàgina amb altres tipus de publicacions no volem que sigui publica. El fòrum va sol, no te manteniment, els veïns registrats poden publicar, comentar, pujar fotos en obert per tots el veïns o en privat a un veí en particular, si un dia algun veí pot dedicar-li temps a posar altres coses obriríem l'accés conservant el fòrum en privat que ens és molt útil. Es com quan en un bloc de pisos es fa una reunió de veïns, només i van els que viuen en aquell edifici, l'edifici del costat no hi te res a dir, oi? dons aquest fòrum ve a ser mes o menys això un mitjà de comunicació entre nosaltres.

T'explico tot això per que he tingut algun malentès amb alguns veïns de Sant Antoni poble i del Fou, i ens sap greu. Malgrat tot, el que no estem tancats es a mantenir contacta amb les urbanitzacions properes, i estem oberts a fer reunions si cal entre les Juntes de les AA.VV.

AtentamentLa Secretària de l'AA.VV. de Can Miret
"

Aquesta petició s'ha fet per aportar qüestions entre veïns, que ens poden ajudar i conèixer la problemàtica comuna i aportar nous conceptes.

El nostre BloC "Pungoles Opina" és obert a tothom, perquè totes les opinions són escoltades i perquè tothom som Vilamajor. També Alfou, obre la seva web a tothom. Perquè Can Miret es tanca a la resta de veïns del municipi?No som veïns del tot(va be saber-ho)Que potser el seu manteniment no el paguem entre tots ARA? Que potser no espatllen el nostre carrer principal per accedir a la seva urbanització i després ho paguem nosaltres? Que no tiren els seus residus en els nostres contenidors, i deixen deixalles on no toca també?

Potser només som veïns pel que els interesa, no??Això NO és un exemple de treball veinal (potser sí de sectarisme), ni una bona actitut per part dels regidors de l'Ajuntament que formen part del govern del municipi i que viuen i estan empadronats a Can Miret. Un detall MOLT DESPECTIU PER LA RESTA DE VEÏNS DE VILAMAJOR.......I COM A RESPOSTA NOSALTRES NO SEGUIREM EL SEU EXEMPLE!!!

4 comentaris:

Per SPectiVa ha dit...

A mí em va passar el mateix, amb una contesta en els mateixos termes.

Anònim ha dit...

La veritat és que qui ha contestat la carta no deu ser ninguna de les persones que treballa a l'ajuntament, sinó anem arreglats ¡¡ ...
Extraient el missatge del emboltori(format)horrorós que li han donat ... crec que amb l'exemple de la comunitat de veïns s'entén prou bé quina és la seva idea.
Jo no hi estic en desacord ¡¡¡
Fixat tu, si a Les Pungoles podriem fer això ... ja, ja, ja ni en pintura ¡¡¡
Ala que avuí estic peleona ¡¡¡

Anònim ha dit...

amics de Can Miret, gràcies per tota la merda que ens deixeu als contenidors de les Pungoles (dia rera dia).
Es un regal de bon veinatge?

Unknown ha dit...

Com a membre de la Junta d'Alfou, vaig contactar amb la Nuria per tal d' accedir al seu foro i intercanviar opinions entre veins de les dues urbanitzacions. Se'm va dir més o menys el mateix que a vosaltres. Jo no estic d' acord amb excloure el "foro" a la gent del municipi, més sent membres d' una junta de propietaris del mateix municipi. Ara bé, respecto la seva decissió i no per aixó deixarem de intentar desde Alfou una col·laboració activa amb la Asociació de Veins de Can Miret. Hi han més coses que ens uneixen que no ens separen, no caiguem a la trampa d' enfrontar-nos els uns amb els altres per una nimietat, quan tenim problemes comuns molt seriosos.
Ferran Calvera.