7 d’oct. 2009

Si voleu diners aquí tenim un filó..

En temps de crisi, els Ajuntaments, no es salven, i el seu interés recaptatori augmenta sustancialment. Tenim exemples vius, com per exemple les multes de trànsit a pungoleros a l'entrada, per anar a més de 30 Km/h....no gaire coherent però legalment vàlid....

Però tant l'Ajuntament de Cardedeu, com el de Sant Antoni, tenen un filó recaptatori que no estan aprofitant i que realment caldria pel bé de tots: Els residus urbans i la mala actitut dels conciutadans (per nomener-los d'alguna forma decent que no es mereixen), que no saben que existeixen les deixalleries, i que donat els pocs recursos que tenim, no els volen fer servir cívicament. Només cal anar als nostres contenidors de les pistes.

Per tant des d'aquest bloc convidem als nostres ajuntaments a que realment sancionin on s'està fent mal. Als qui no segreguen adequadament, i deixen residus fora del contenidor i deixalles inadequades.

Una vigilància municipal adeqüada, diürna i nocturna ajudaria en dos camins: omplir les caixes municipals, i mantenir els nostres carrers nets, millorant la consciència de tots els animals pedestres que encara no entenen com s'han de fer les coses per poder viure tots millor. No els sembla una bona idea alternativa a les multes de trànsit??

1 comentari:

Salva Bagunyà ha dit...

es mes facil fer fotografies de conductors a 40 km, que remenar escombraries buscant documents, o montar un operatiu de vigilancia, SON RECAUDATORIS!!!!!!!!!!