7 de nov. 2009

Aprovat el Karting de Catalunya!!!

El pla urbanístic del circuit internacional de kàrting de Catalunya a Llinars, ha superat el darrer tràmit a l'Ajuntament. Amb una àmplia majoria d'onze dels tretze regidors, el ple ha desestimat aquest divendres totes les al·legacions presentades i ha aprovat la modificació puntual del pla general i el pla especial del circuit. Només la regidora del MALL, Fidela Frutos, hi ha votat en contra i el de CiU, Rafael Yzaguirre, s'ha abstingut. El govern municipal (ERC-GIPLL), el PSC i el PP van votar a favor.

El regidor d'Urbanisme Pere Grivé, ha explicat que es tracta d'un "projecte de país" que situarà el municipi com "un referent en el món del motor" i que serà un benefici econòmic i turístic per al poble. Assegura que compleix totes les prescripcions mediambientals i de mobilitat.Fidela Frutos ha insistit en què el lloc escollit no és el millor per que afectarà prop de 8.000 persones i tindrà un impacte acústic, ambiental i en la mobilitat. A més, denuncia que afecta una zona d'interès agrícola i un corredor biològic.-Rafael Yzaguirre ha criticat la manera en què s'ha tramitat el pla amb plens a primera hora del matí i sense oportunitat d'establir un debat obert.

Al ple van assistir els promotors del projecte i el propietari dels terrenys on es farà, una finca de 13,24 hectàrees situada al pla Morató, a tocar del terme municipal de Cardedeu i al costat del ferrocarril de França. Els terrenys estan classificats de no urbanitzables, però, segons l'Ajuntament el circuit és un dels usos que hi estan permesos.

El 9nou

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si tot el que diu el senyor de Ciu és cert, no entenc com es pot tirar aixó endavant ¡¡¡
Tal i com estan les coses avuí en dia, sona a corrupte que un alcalde faci quelcom que molestarà a 8.000 persones del poble ¡¡¡¡¡

Ferran ha dit...

Aquest divendres dia 13, a l' oficina de l' Entitat Urbanística d' Alfou es farà una xerrada informativa a les 20.00 h per part de la plataforma Stop Karting. Estaría be que anesim un nombre important de persones.
Jo personalment penso que el lobby de botiguers i hostelers ha tingut molt de pes en la decissió, i en canvi els veins de les zones afectades no n' han tingut cap.
L' Ajuntament de Sant Antoni ni s' ha personat en defensa dels vejins d' Alfou que serem un dels més afectats per la instalació del macro circuit. Ara tindrem un petit Montmeló a 400 metres de casa.
Malaits polítics.

Anònim ha dit...

per si no tinguessim prou amb les cues que es formen tots els dissabtes per culpa dels accesos del centre comercial de la Roca, ara aixó.

sense comentaris...