11 de des. 2009

Aquest diumenge 13 de desembre...toca decidir!!

Cardedeu, Sant Antoni de Vilamjor i Sant Pere de Vilamajor, han convocat per aquest diumenge tretze, la consulta sobiranista pel dret a decidir....tots hem de participar i opinar per tenir dret a decidir sobre el nostre futur. Ës una oportunitat irrepetible i única....cal participar!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja que als senyors de Sant Antoni de Vilamajor i rodalies els preocupa més la votació del 13D més que cap altre cosa, els de les pungoles i altres urbanitzacions abandonades podriem fer una votació però no per la independència, sinó per aconseguir la dependència de la nostra urbanització per part de les administracions veïnes. Dóna vergonya com ens deixen de banda.

Anònim ha dit...

Amb el Sí de la independencia, també aconseguirem que el Barça jugui a la Lliga catalana, amb el Sabadell, Terrassa....!!!! no podrem jugar a Europa, la Champions, però si amb el Sabadell, Granollers!!!!

Ricardo ha dit...

Quin fastig la independencia de merda!!!! arriba España!!!

Anònim ha dit...

Si, si, arriba España a costa de Catalunya ¡¡¡
Espero que aquest senyor hagi anat a votar ¡¡¡
La seva veu minoritària té que quedar representada, per adonar-nos del temps que estem perdent ¡¡¡
visca Catalunya ¡¡
Visca la revolució independentista ¡¡
Visca els catalans ¡¡¡

Anònim ha dit...

Et penses que jo perdré temps anant a votar??? per favor que ridicul!!!! a la merda la independencia!!!! que el món s´obre, amb la globalització!! arriba España !!!!!

Anònim ha dit...

Si tant s'obre el món perquè dius "arriba España"? No ets dels que diu que el món ha d'existir sense fronteres? Ah clar, les que t'interessen sí oi?

Em sembla que el que és llest llest no ets... el que sí que podries fer, i no seria una pèrdua de temps, és aprendre a escriure i expressar-te... perquè nano, Déu n'hi do!! Aprofita també per aprendre anglès que amb la globalització que professes d'aquí poc ni el teu "egpañol" servirà de res!!!

Un últim consell si me'l permets... abans d'intentar salvar el món... culturitza't que sinó fas el ridícul!!

Anònim ha dit...

jejejejejeje!!!! sí soc molt limitat, jo no sé res, ... escolta com sé que no ens entenem, t´agraeixo els teus bons consells (prenc nota!!) i com no tinc ganes de discutir, aprofito l´avinentessa per desitjarte Bon Nadal i feliç 2010!!!
Bye bye!!