4 de des. 2009

PRIMER BLOQUEIG PUNGOLERO A SANT ANTONI

Després de veure el nostre estat, els nostres parxes i la poca imatge que tenim ja, i com la nostra Junta no avança,i com les plataformes es rendeixen i desapareixen tal i com neixen, i com els nostres ajuntaments s'amaguen entre silencis i manca de resposta i consideració per temes variats, i ni tan sols alguns regidors (esports,....) es dignen a tornar les trucades,

Es convida a tots els veïns de la nostra urbanització i a totes les entitats, que vulguin participar o col.laborar, al primer bloqueig del veïns de Les Pungoles, amb la intenció de sol.licitar la més que merescuda ajuda, per part dels Ajuntaments corresponents, per gestionar (i NO estem dient pagar)e iniciar les obres de recuperació d'infrastructures. Obviant ja les excuses i pretextes de Juntes i Ajuntaments, i veient el poc cas que fan els diferents regidors sobre les necessitats,peticions i projectes sobre instal.lacions municipals (esportives, equipaments,....), on ni tan sols es dignen a tornar les trucades, aquest Blog amb empente de diversos veïns, convoca pel dia 17 de Gener a les 11h del matí, el primer bloqueig de la carretera entre Llinars i Sant Antoni de Vilamajor, a l'alçada del Camp de futbol Municipal, per evitar el desviament de vehicles.

Convidem també a gent de altres urbanitzacions que ens vulguin recolzar.

S'informa que seran avisats diversos medis de comunicació, que ja han confirmat la cobertura del event.

Per confirmar l'assitència us haureu d'adreçar com en altres convocatòries a pungoles@hotmail.com o en els comentaris d'aquest Blog. us donarem instruccions sobre pancartes i passos a segui. Esperem tenir igual o més exit que anteriors convocatòries.
US NECESSITEM A TOTS, GRANS I PETITS, ANTICS I NOUS, PER FER PINYA PER LES NOSTRES PUNGOLES I LA DELS NOSTRES FILLS.

9 comentaris:

Pungnou ha dit...

Ja pots contar amb els 4 de la nostra family!!

Per SPectiVa ha dit...

No hi faltaré, però crec important fer-vos avinents dues reflexions:

- Per a una manifestació com aquesta cal demanar autorització a la Conselleria d'Interior, si no podeu tenir problemes. (El Sheriff i la seva gent us posaran a caldo).

- Us suggereixo confeccionar un manifest per a la convocatòria, i fer-ne prèviament difussió per tots els mitjans a l'abast.

M'alegra veure que els Mohicans esteu en peu de guerra!

algoritme ha dit...

Jo i els meus tampoc i faltarem...us he enviat també correu a pungoles@hotmail.com. FORÇA PUNGOLES

deixeble d'en banyetes ha dit...

També us he enviat correu però confirme via Blog....allà hi serem!!

Dinosaurivaris ha dit...

Allà hi serem nosaltres també...us he fet arribar correu amb noms i cognoms

Anònim ha dit...

Jo crec que té raó el Per Spectiva, personalment m'agradaria saber que tenim els permisos per fer la mani, i després m'agradaria veure el manifest (frases curtes amb demandes coherents).
Si hi vaig serà amb les meves filles, i penso que hi té que haver un mínim d'organització.
Ja direu quelcom ¡¡

Anònim ha dit...

Ahh, per cert si no ens donen els permisos, ens posem a la plaça de l'ajuntament amb pancartes, i fem tonrs durant el cap de setmana¡¡¡
Un cap de setmana darrera l'altra ¡¡¡

Anònim ha dit...

És un bloqueig i no una manifestació i per tant, mai donaran permís a un bloqueig de una carretera.

Anònim ha dit...

Jo estic d'acord en que es faci i es llegeixi un manifest a la plaça de l'ajuntament aixi com aconseguir els requisits necessaris per a la convocatòria.