28 de des. 2009

Una resposta indecent

Els vull traslladar la meva experiència amb una de les regidories del ajuntament de Sant Antoni que crec que pot ser reflexe de l'actitut incompetent i decepcionant del noestre govern municipal.
Un dia de fa aproximadament 6 messos vaig sol.licitar una reunió amb el regidor d'esports Francesc Euduard, regidor d'esports de l'ajuntament, per plantejar-li un projecte de aprofitament i gestió de la instal.lació esportiva de Les Pungoles de futbol sala, que ara està abandonada i ruinosa. En aquesta runió que es va produïr a l'estiu, se li proposava al regidor Euduard la possibilitat de restaurar el camp de futbol sala actual de Les Pungoles,a través de una inversió privada, i fer ús i gestionar de forma municipal i privada conjuntament l'esmentat camp.
En aquesta reunió tinguda, el esmentat regidor, va comentar que traslladaria l'esmentada al govern i aquest ens donaria una resposta al respecte.
Setmana tras setmana vaig anar trucant al regidor, i deixant recado al respecte, ni una sola trucada de resposta, ni per di que si ni que no. Aquest regidor NO S'HA DIGNAT a respondre les meves trucades en 6 messos.
Pot ser bona o no la proposta, però, com a mínim, tot veï es mereix una resposta decent i que se'l tracti com a persona, i més si es tracta de un veï que no parla de problemes ni conflictes, sinó de propostes constructives. Una resposta inexisten. Una RESPOSTA INDECENT!!