2 de febr. 2010

Els grans interrogants sense resoldre de Les Pungoles

Amb l'intenció que no es perdin en la memòria, i els mantenim presents, jo vull expossar els que per mi són misteris sense resposta de la nostra urbanització, i així els vull detallar:

Qui signava els talons que van permetre el robatori del secretari assassí (calia signatura de tresorer o president)?

Treballava sól el lladre/assassí?

Per què les juntes successives no van investigar a fons els fets i les segones persones que van fer possible o intervindre en el robatori i el crim?

Si a nosaltres ens demanen responsabilitats cívils, no les puc demanar jo, com a veí, a família de tresorer o president del moment del crim, ja que eren responsables directes?

Per què no s'ha perseguit amb més ènfassi a l'asseguradora que ens té que tornar part de lo exigit als veïns en concepte d'indemnització?

Per què no es van gastar recursos en detectius o investigadors que aprofundissin en el cas i en les possibles mans negres?

Com es pot haver contractat els serveis d'advocats amb interesos a diverses parts implicades i contraries?Qui va estar darrera d'això i de proposar aquests advocats?

Per què la junta va tenir tant d'0interés per cobrar als veïns i no tan per lluitar en altres direccions?

Un cop cobrada la indemnització, per què la familia ha desaparegut de la vida pública pungolera on estaven tan integrats?dolor,mala consciència o vergonya?

Algoritme

7 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé qui ets, algoritme, però ets un poca vergonya i un sensacionalista. De tot el tema de la investigació ... perquè no denúncies als mossos d'esquadra per no fer la seva feina, o perque no denuncies al jutge que va dictar l'ordre d'empresonament sense buscar més informació???
O millor, si realment creus tot el que dius, per què no ho denuncies tu directament?, al president de la junta, al secretari ... a qui vulguis, ets lliure de fer-ho ¡¡¡
ës molt fàcil parlar i escriure, el que és difícil és actuar i vosaltres no actueu ¡¡¡ solament parleu ¡¡¡
Quantes denúncies has posat??? ensenya-me-les que si vols t'ensenyo les meves ¡¡¡
Ahh i una demostració que no tens ni idea del que passa a Les Pungoles és que la familia no ha desaparegut ¡¡¡ fan el mateix que abans ..., passar els estius i algun cap de setmana, i si no ho veus és perque no vens a la piscina mai ¡¡¡ I que reivindiques???? que et tanques a casa teva????
Israel, no entenc com pots penjar aquesta brossa al blog???
La vida del meu pare, si fós el cas no val 3.000 e que van pagar alguns ¡¡¡ Si això m'hagués passat a mi us enterarieu, cada dia estaria penjada la foto per que us enrecordessiu ... ¡¡¡
NO TENIU VERGONYA ¡¡¡
I per que jo no tinc res a amagar firmo
MERITXELL GARRIGA

Deixeble d'en banyetes ha dit...

Sento discrepar amb tu MERTXELL, però crec que aqeustes incógnites les tenim més d'un d'aquesta urbanització que no entenem com es van fer les coses i d'on venen.....i jo crec que la vida d'una persona no val només diners.....val veritable justícia!!!Justicia no és que paguin els veïns.....ha de pagar qui toca....i els jutjes avegades reparteixen quan no tenen d'on agafar al veritable culpable....
Crec que és vàlid que aquest Blog , publiqui totes les opinions que rebi.....crec que opinar vol dir això!!!

Anònim ha dit...

Creo que antetodo debemos conservar las maneras y no insultarnos. Pienso lo mismo que Deixeble.No quiero ser responsable de lo que no he hecho.Si el dinero no lo vale porqué se pide.
Quizás tendremos que plantearnoslo,y consultar al respecto.Yo quiero saber que pasó con nuestro dinero.Había responsables,que eligieron serlo.
Yo no los hecho de menos.

Albert ha dit...

Buffff......segur que sortiran comentaris que demanaran no remenar la ferida pel bé de la família....però fot que et culpin i et fagin pagar pel que no has fet...i per això jo també tinc la majoria dels dubtes que exposa l'article, i reconec que jo tampoc mai he volgut ni pogut denunciar el tema, ni investigar sobre les formes com s'ha prioritzat el cobrament per sobre de posibles recursos.
Crec que realment hi han coses fosques i llacunes que fan bullir la sang, però està clar que el dolor d'una pérdua sempre és molt més gran.Però també és cert que els diners pagats, NO han omplert el més que lógic buit emocional d'una família,i SI que haguéssin sigut una excepcional derrama pel bé de la nostra decrépita urbanització....Si els diners eren realment el de menys, no hagués calgut cap indemnització, oi??Salomon va voler partir un nen, i els jutjes això ho tenen com una constant......repartir les responsabilitats...però per tenir un despatx on treballa un assassí no som culpables ni hauriem de pagar. Culpable només hi ha un!!Vull opinar, si m´ho permet, Srta. GARRIGA, que encara que puc arribar a entendre el seu sentiment a favor d'aquesta familia, jo sí que he anat a la piscina aquest any, i la familia en qüestió, amb les seves raons personals , NO hi eren com sempre hi havien sigut, i això sempre pot generar males vibracions, entre veïns pagadors sense culpa!!!

Algoritme ha dit...

Per al.lusions crec que com han fet molts veïns en aquest Blog em mereixo opinar i plantejar les meves qüestions, i el administrador del Blog penso que ha de donar dreta a totes les opinions com ha fet fina ara. Puc entendre que per afinitats la defensa de les diferents opcions es factible, però no em considero un poca vergonya ni sensacionalista per plantejar unes qüestions que estan en la ment de molts dels veïns, que som aliens a amistats familiars, que son normals en un veinatge.
No vull que s'oblidi que un jutje ens ha fet pagar a tots el crim d'un pèrquè era lo fàcil (que no vol dir il.legal).....i sense ànim de fer ofensa a ningú, crec que els que anem a la piscina sabem qui va i qui no va, qui fa karaokes i qui no, qui juga a cartes i qui no, i qui apareix i deixa de fer-ho...No cal fer demagogia. HI HAN PUNTS NEGRES I INTERESOS UE HAN TAPAT RÀPID EL FORAT I JO VULL QUE NO ES TAPI,I SI POGUÉS DENUNCIAR HO FARIA. >Però em sap greu que nosaltres o "els papis" de alguns, hagin pagat indemnitzacions i costos de cobrament, que haguessin fet un bé a la nostra urbanització o la investigació de la veritat o al cobrament de assegurançes. No hi han hagut recursos, ni revisions.....simplement silencis i "a la gepa" i això em fot mal al ànima......3000 euros fan mal si només omplent butxaques i ni omplen forats emocionals, ni forats del carrer, ni forats legals. I al qui això li sembli bé i li digui justícia, millor per ell, però jo no ho puc deixar córrer!!
El meu anonimat és el meu tresor i ho sento!!!Gràcies pels recolzaments, i accepto les opinions contraries, però ignoro les descalificacions, no entraré en cap joc visceral!!!

Anònim ha dit...

Heu pensat alguna vegada que la condemna no fos fruit d'un error de l'advocat que portavem? No conec el procès i per aixo no puc opinar. Els que el coneixen, el procès, farien be de revisar-l'ho i ens diguessin alguna cosa al altres, per si em de prendre qualsevol tipus de mesura, o no.

Salva bagunyà ha dit...

mireu, el problema be de la junta del nefast lilinfield, en la manera de plantejar al començament com anar en contra del assasi, i evidentment del advocat que es un "jeta", quan jo era a la junta presidida per l'alcalde en una reunió l’advocat ens va suggerir que dissolguéssim la entitat per desaparèixer i no pagar, nosaltres com a junta preteníem que es votes la despesa com extraordinària, ja que la entitat no te atributs per fer aquesta feina, crec quer als estatuts posa com a funció manteniment i conservació, el que va quedar demostrat es que el talons els falsificava ell mateig, i retocava la comptabilitat amb temes com el cànon de l'aigua que no liquidava a ACA, el que si tinc clar es que les juntes anteriors a la nostra i la nostra no han tret cap profit de la Entitat, el que si no entenc es de la junta actual que nomes va tindre un pensament, que va ser utilitzant un recursos econòmics de tots, i grandiosos, el cobrar la indemnització a "saco", no era la seva feina, en canvi tenim unes Pungoles fetes una autentica merda, amb la xapussa de les aceres, que es l’únic que han fer