17 de febr. 2010

La Policia Local de Cardedeu deté tres atracadors perillosos

Agents de la Policia Local van detenir ahir dimarts al matí tres persones després de rebre avís de temptativa d’atracament a un establiment comercial del carrer Llinars. Dos individus disfressats de carters de Correus van entrar a l’establiment i van intimidar la dona que els havia permès l’accés. Alertats pels crits d’aquesta, dos treballadors més de l’establiment es van abalançar sobre els atracadors. Després d’un intens frec a frec, els delinqüents van pujar en un vehicle en el que els esperava una tercera persona i van fugir mostrant armes de foc. Agents de la Policia de Proximitat de Cardedeu van detectar i seguir a distància els atracadors, mentre la resta de patrulles de la Policia Local van formar un dispositiu que va permetre interceptar-los al barri de Bellavista.


Els detinguts són F.P.T., de 34 anys i domiciliat a la Garriga, JA. H.R., de 40 anys i domiciliat a Parets, i S.C.S. de 37 anys i domiciliat a Tordera. En el moment de la detenció se’ls va intervenir una pistola simulada, una pistola real amb munició de fogueig, manilles, un matxet i diverses armes blanques (vegeu imatge adjunta).


Un cop fetes les diligències, els detinguts van ser traslladats a les dependències dels Mossos d’Esquadra de Granollers que han iniciat investigacions per tal de determinar possibles responsabilitats en actes de les mateixes característiques portats a terme a Cardedeu i a la resta de la comarca.