11 de març 2010

Una nova bona idea:


Metal-Mollet empresa especialitzada en la construcció industrialitzada, ha presentat un dels seus nous productes basat en la construcció modular: Smart Homes cases modulars.

Smart-Homes son habitatges moderns, confortables, càlids, acollidors, de ràpida execució, amb garantia de màxima qualitat en materials, en acabats, en aïllaments acústics i tèrmics i amb un import d’obra tancat abans de començar.

Els habitatges compleixen i superen els requeriments de:

El Codi Tècnic de l’Edificació.
El Decret d’Habitabilitat de la Generalitat de Catalunya.
El Decret d’Ecoeficiència dels edificis

La seva peculiaritat és el seu sistema constructiu modular. Aquest sistema es basa en la divisió de l’edifici en unitats de volum, que es fabriquen dins d’un procés industrialitzat com si es tractes d’un vehicle, posteriorment es porten amb camió a la parcel•la i s’uneixen un per un fins a formar l’habitatge.

Uns dels principals avantatges del sistema modular:

1.- Control continu de la qualitat durant el procés de fabricació.- Màxima qualitat del producte final.

2.-Reducció de la mà d’obra – Reducció de costos.

3.- Aprofitament òptim dels materials – Menys generació de residus.

4.-Utilització de materials innovadors en condicions òptimes – Màxima prestació dels materials.

5.- Incidència mínima dels factors climatològics – Menor temps d’execució.


Els sistema constructiu no te restriccions en quant a grandària de l’edifici, el client pot agrupar tants mòduls com vulgui.

Smart-Homes parteix d’uns models predissenyats amb l’objectiu de fer el producte el més assequible possible, gràcies a que tota la feina d’arquitectura i enginyeria no és repercuteix a un sol client.

Cal destacar que el fet que sigui un producte industrialitzat no implica que tingui capacitat d’adaptació al terreny. El 8 models predissenyats permeten canvi d’orientació i simetries per tal d’orientar-los el millor possible respecte al terreny.

A més existeixen elements que permeten personalitzar cada habitatge.

Es pot visitar la pagina web per obtenir més informació i veure els models predissenyats:

http://www.smarthomes.es/

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy interesante el tema de las viviendas modulares tal y como esta el panorama. Lo que está bien es conocer el precio de antemano y saber que te la terminan rápido o como mínimo con un plazo, no como mi suegro que se hizo una casa con una empresa (un paleta)y casi le da un infarto: 2 años parara terminar la obra y un 40% de sobrecoste respecto al presupuesto inicial. Luego ve al banco y pide una ampliación de hipoteca.

Anònim ha dit...

La verdad es que es una buena opción, tienes una casa a un precio que supongo serà razonable, a precio "cerrado". Este mètodo ya se utiliza en media europa y no se pasan 40 años pagando una superhipoteca que heredaràn sus hijos...

Anònim ha dit...

Vista la web, es veu molt moderna i amb bons uns acabats. Crec que com ha dit el primer comentari, tal com està el sector de la construcció i l'economia ens hem de plantejar de canviar els models de construcció tradicionals i evolucionar.

Anònim ha dit...

Una gran idea. S'ha d'innovar. Espero que tinguin èxit. Sabeu si es pot visitar alguna casa mostra?

Anònim ha dit...

Visita la web www.smarthomes.es que hi ha adreça i telèfon per concertar una visita.

Anònim ha dit...

¿Algú coneix algun client d’aquesta gent per saber que tal treballen?

He visitat per la casa mostra de Smart-Homes a Canovelles. Són molt amables i sense cap tipus de compromís te la ensenyen.
El disseny de la casa és molt modern, val la pena per veure la decoració que ha fet la gent d’Ismoble i d’Ambients.

El que més m’ha agradat és el material de façana una espècie de fusta que segons diuen no l’afecta el sol ni la pol•lució, manteniment zero. Es pot personalitzar el format de les peces de façana i inclús les textures (fins i tot pot incloure impressió digital) molt guapo.

M’han explicat el concepte de façana ventilada del que disposa, és tracta d’un sistema molt eficaç de controlar la temperatura interior de la casa de forma natural. Es com una segona pell que a l’estiu provoca un efecte de convecció i escup l’aire que s’acumula darrera aquesta. Em canvi a l’hivern es capaç de contenir l’escalfor. Una cosa molt curiosa que em van comentar és que el nou codi tècnic de l’edificació obliga a que les cases es ventilin encara que les finestres estiguin tancades. La majoria de cases fans uns forats a les finestres i com a conseqüència es perd calefacció. Aquesta gent col•loquen uns conductes al fals sostre que aporten aire de l’exterior però aquest s’escalfa abans d’entrar mitjançant un intercanviador de calor per on passa l’aire que s’expulsa de la casa, es a dir aprofiten el calor de l’aire que han de expulsar.

He xafardejar diferents fabricants i per ara m’han deixat molt bona impressió, però vull saber si algú ha tractat amb ells.