11 de maig 2010

Assassins en série

Es trist descobrir que en el nostre entorn pungolero i natural existeixen veïns així, criminals i freds, que un diumenge qualsevol decideixen ficar un plat amb menjar enverinat, i "assassinar" les mascotes dels seus conciutadans, com qui recull fulles del jardí. Cal desitjar-li el pitjor a algú així, capaç de dormir tranquil després d'aniquil.lar la vida de quatre gatets que durant anys han cuidat. I no només matar-los, el més dur es veure el seu patiment i agonia entre crits i gemecs mentre el verí els va destruïnt per dins.

Amb veïns indecents i antinaturals com aquests cal teni molta cura, perquè no poden contenir res bo en el seu interior, i no es mereixen viure en un entorn com aquest, sinó en les més fosques trinxeres o entre barrots. Esperem que el patiment que infringeixen aquest incívics no el pateixin mai en el seu cos, ja que cap ésser es mereix tant de dolor, però menys quatre gatets infensius. Esperem que no existeixi l'infern. Un adeu per les nostres mascotes!!

Pungnou

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo he encotrado un gatito en ese estado en medio de la calle.He bajado del coche y lo he apartado. ¿Cómo no se piensa, que se inicia una cadena muy peligrosa que repercute en otros animales, pájaros,perros.?
Sin decir que ese personaje, por ser suave, no merece vivir entre esta naturaleza. Los gatos ademäs de ser nuestras mascotas controlan de forma natural a las ratas.¿También matas las arañas,las lagartijas, los cienpiés,las hormigas...?
Espero que acabes como los gatos que matas.
Si nos lee alguna asociación que nos escriba. GRACIAS.

alfons sugrañes ha dit...

Un monstre torturador, inconcient i cobard, que s'allunya de la condició humana, es dedica a matar,cruelment, amb verí, a unes indefenses bestioles.No sè quin es el dany que li poden fer, per pendre tan irracional decisió, pero, sigui el que fora, el preu que els fa pagar es desproporcionat. L'agonía que pateixen no es relatable i la dignitat i coratje amb el que moren faría avergonyi al cobard que els enverina.
En aquests temps,en que es repudia la "Festa de braus", aqui, a la nostre casa, en silenci i amb impunitat es fan fan "aquelarres" pitjors.Quina vergonya.
Res queda sense castig, algun día, aquest mal nascut, la "pifiará", i perdrà el seu anonimat.No dexarem de vigilar.

alfons sugrañes

Salva Bagunyà ha dit...

podrieu dir a quina zona es, per estar a la guait

Pungoles opina ha dit...

Zona carrer Canigó i carrer Cadí

alfons sugrañes ha dit...

He constatat la mort de sis gatets (2 de casa meva).Ja no s'en veuen per el carrer.L'assasí anónim ho está aconseguint.Potser ará, tindrá que desfogar la seves fobies amb les rates.

alfons sugrañes

Pungnou ha dit...

Això s'hauria de denunciar a la Policia Municipal

Anònim ha dit...

Si lo pillo, duerme calentito.