1 de maig 2010

Cardedeu i La Roca s'uneixen per la mobilitat

Calamanda Vila, alcaldessa de Cardedeu, i Rafael Ros, batlle de la Roca, es van reunir aquesta setmana per tractar temes de mobilitat que afecten ambdós municipis. En el transcurs de la trobada, els dos alcaldes de CiU van fer pública la seva preocupació pels col·lapses i embussos que provoca l'eix viari format per l'autopista AP-7, l'accés a la variant de Cardedeu i la carretera BV-5105, que uneix les dues poblacions vallesanes. Als batlles els preocupa especialment els problemes viaris que es creen els dissabtes, per l'increment de vehicles que genera el centre comercial la Roca Village.

Vila i Ros es van mostrar satisfets per la imminent construcció de la rotonda del Marital, a la intersecció de les carreteres C-251 i BV-5105, perquè resol el greu problema de seguretat en un punt amb alta densitat de trànsit. En aquest sentit, aquest dijous es van signar les expropiacions de tres propietaris de Cardedeu per construir aquesta rotonda, finançada pel departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat. Les obres començaran aquesta primavera i tindran una durada prevista de nou mesos. Aquesta rotonda era una vella reivindicació de l'Ajuntament de Cardedeu, que s'havia queixat en diverses ocasions de la perillositat de l'encreuament, que suporta un elevat volum de trànsit.

Per l'alcaldessa de Cardedeu, amb la construcció de la rotonda en l'encreuament entre la C-251 i la BV-5105 "es resoldrà el problema de seguretat urgent, però queda pendent solucionar la situació de col·lapse que es crea a la sortida 12 de l'AP-7 els dies que la Roca Village registra més afluència de públic". Segons l'alcalde de la Roca, "la trobada ha servit per posar en comú la nostra preocupació en temes de mobilitat que ens afecten, i per explorar possibles solucions i alternatives que garanteixin bones comunicacions entre els dos municipis".

AraValles.cat

1 comentari:

Gabi ha dit...

Doncs la rotonda ja quedarà petita si finalment construeixen el Kàrting de Llinars i el col.lapse de la sortida de l´AP7 s´agreujerà.

Depèn de nosaltres aturar-lo.

Gabi, d´Alfou.
Plataforma "Stopkàrting"