28 de maig 2010

Incendi a Cardedeu amb 6 persones intoxicades

Quatre dotacions de Bombers han treballat la matinada d'aquest divendres al número 11 del carrer Granollers de Cardedeu per apagar un incendi dins d'un dels pisos de l'immoble. És un edifici de quatre plantes i el foc ha cremat roba a l'interior de la cambra de bany d'un pis de la tercera planta, i el fum ha afectat sis persones. El cos d'extinció d'incendis ha rebut l'avís a un quart i cinc de la matinada, i menys de mitja hora més tard ja el donaven per controlat. El pis ha quedat afectat pel fum.

Els sis intoxicats han resultat ferits de caràcter lleu. En un primer moment han estat ateses per efectius dels serveis sanitaris en el mateix lloc dels fets, i de moment els Bombers no tenen informació sobre si ha calgut traslladar-ne alguna a algun centre hospitalari.

Com a mesura preventiva s'han desallotjat 32 veïns que en el moment de l'incendi es trobaven a l'edifici. A partir de dos quarts de sis de la matinada, un cop ventilat l'immoble, ja han pogut tornar als seus domicilis.

Les sis persones intoxicades són tres homes de 35, 49 i 42 anys i tres dones de 18,46 i 47 anys, totes elles de caràcter lleu. Els efectius dels serveis sanitaris els han atès i tot seguit han estat traslladats a l'Hospital de Granollers.

Al voltant de tres quarts de cinc, els bombers han donat el foc per controlat i a dos quarts de sis del matí, un cop ventilat l'immoble, els 32 veïns de l'edifici desallotjat han pogut anar retornant als seus domicilis.