8 de maig 2010

Reunió propietaris 2010: Voluntat renovada

En una assembla del dia d'avuí, on només han assistit uns 40 propietaris i aproximadament un 15% del total possible, cal dir que ha tornat a regnar la calma!!! Les discusions enfrontades s'han relaxat perquè certament no hi han fronts ni gent suficient pel conflicte, però tampoc el caliu que cal per funcionar tots junts i amb una sensació de força, i entre tots hem de millorar-ho, i la junta així ens ho proposa.

Certament, hi han aires calmats i amb certa frescura, isembla que la voluntat de la junta, que s'ha tornat a renovar sense problemes, la disposició és constructiva i positiva, amb l'intenció de corregir les carències informatives del passat, i establir noves vies d'informació per la resta de veïns.

Tosts els pressupostos i previsions han sigut aprovats. Ara cal que la gent de l'urbanització, els proipietaris s'interesin pels passos a seguir i les qüestions en marxa, que la junta té previst desenvolupar i finalitzar.

Els punts rellevants que s'han tractat han sigut, a grans trets, els següents:
- Pressupostos 2009.....aprovats per majoria
- Previsió 2010....aprovats per majoria
- Es renova la junta per majoria, amb la incorporació d'un membre més, que s'ocupara dels temes de comunicació e informació, on la junta reconeix moltes mancances.
- El terreny de la fossa asèptica de l'entitat te diferències de metres respecte l'escrptura i s'esta parlant amb el Sr. Jane per ajustar-ho (desplaçament de la finca)
- Liquidacions de la ACA detallades no ens les volen enviar......requerides per escrit formalment.
- Demanda a l'Ajuntament per la recepció en marxa. S'ha sol.licitat el règim de cooperació i no es rep resposta ferma.
- L'aigua consumida per les pistes i la piscina l'està pagant l'entitat, quan aquest cost li pertany a l'ajuntament, La companyia d'aigua diu que a partir d'ara que s'ha descobert i notificat no ens ho cobraran més, però que res de pagar lo anterior des de la cesió. S'esta negociant amb la companyia per veure que es pot recuperar de lo pagat des de la cesió.
- Una veïna ens recorda el tema de les possibles fuites del diposit d'aigua que estan afectant a la seva vivenda. La junta analitzarà el tema, un cop ja s'ha revisat el projecte geotècnic aportat per la veïna, el qual no es concloënt. Es proposa netejar el diposit i veure si poden existir fisures.

Des de aquest Bloc animem als nouvinguts i antics propietaris a participar d'aquestes reunions, ja que els aires i les voluntats estan canviant, i s'intenta mirar endevant, oblidant els problemes del passat. Realment es veu una nova voluntat. Nous i antics hem de fer pinya per lluitar per lo nostre.
3 comentaris:

Anònim ha dit...

GENIAL HAN ACONSEGUIT QUE FEM EL MATEIG QUE ELLS PASAR DE TOT

Ferran ha dit...

Certament l' apatia del veinatge en els temes que afecten a cada urbanització es un problema a l' hora de fer la suficient força davant els organismes competents per ressoldre'ls. Al Fou la participació no ésser gaire més nudrida. Fa falta engrescar a la gent per tal que vegin els problemes de la urbanització com a problemes propis, ja que ho son.
Una Urbanització deixada, amb serveis tercermundistes i amb falles estructurals importants afecten directament al valor de les parcel·les i cases de cada un dels propietaris.
Pot ser és el moment de fer un pas endavant i unir-nos per tal d' assolir els objectius que se'ns plantejen.

Ferran Calvera

alfons sugrañes ha dit...

Els problemes no es sol.lucionen amb anonimats.Ideies, alternatives,participació i treball.
AQUEST ES L'UNIC CAMI.


alfons sugrañes